Nyerő páros: Egyre nő a feszültség a villában

Kiemelt Tejszínhub

Bence és Merci távozása után a villában elkezdett nőni a feszültség. A játék során ez pedig csak tovább fokozódott.

 

Kiderült, hogy hogy viselik a férfiak a fájdalmat! Úgy tűnik, Zámbó Krisztiánnak nem túl magas a fájdalomtűrő képessége. A többiek vajon jobban állnak ezzel?

Zámbó Krisztián a színpad elé csúnyított… Zsuzsika nem tudott dönteni, hogy melyik volt az énekes legkínosabb története, ugyanis esett már ki a foga koncert közben, ám Krisztián elárulta, van ennél egy sokkal meredekebb sztorija is…

Ártatlan kérdés miatt feszültek egymásnak a párok Melyik házimunka szüli a legnagyobb feszültséget a Nyerő Páros játékosai között? Bár az még nem tisztázott, hogy egy teregetés, vagy inkább Balázs kérdései kerülnének az első helyre.

 

„Mindent mélyhűtve szopogatunk…”  „Melyik általad készített ételért rajong a párod?” – tette fel Balázs a kérdést, ami után ismét meglepő tények láttak napvilágot a párosokról.

 

Puskás Peti lebukott! Ennyi nővel volt együtt eddig…  Dallos Bogi nem bírta visszafojtani könnyeit, amikor tudomást szerzett szerelme múltbeli kalandjairól.

 

Balázs röhögőgörcsöt kapott játék közben A Nyerő Páros házigazdája alig bírta abbahagyni a nevetést…

Járai Máté abszolút együtt tudott érezni Zsuzsikával…  A színész szerinte Zámbó Krisztián kedvese azt sem tudta, melyik országban lakik, ezért nagy segítség volt számára saját névtáblája…

DURVA: A srácok rosszullétig falták a buktákat A fiúk mindent megtettek, hogy visszaszerezzék kedvesük „zálogba adott” tárgyait… Vigyázat: megtekintés csak saját felelősségre!

 

Járai Máté szívesen leüvöltötte volna Rácz Jenő fejét A Konyhafőnök séfje sokaknál kiverte a biztosítékot a viselkedésével…

 

SOCIAL MEDIA