A Konyhafőnök: Armando Mundaraín nyerte a címet

Kiemelt Tejszínhub

Már tradíció A Konyhafőnök Fináléjában a három fogásos menü megalkotása és az is tradíció, hogy a Finalisták ezeket nem egyedül készítik el. A széria korábbi, középdöntős versenyzői csatlakoztak a konyhában Ádámhoz és Armandóhoz: Kinga, Matyi, Alex és Krisztián. A Finalisták eldönthették, ki kivel szeretne dolgozni a 3 órás megmérettetés során, nem meglepő módon Ádám testvérét, Alexet és Matyit választotta, Armandóval Kinga és Krisztián főzött együtt. Egykori kékek a kék versenyzőnél, egy volt piros a pirosnál! Alex az egyedüli “színváltó”, ráadásul Matyival került egy pultba, akivel a verseny korábbi szakaszában keményen rivalizáltak. 

 

A végső döntés meghozatalában a zsűrinek is akadt segítsége, Peller Mariann, Sváby András és Nagy Ervin személyében. A vendégek ismerősek A Konyhafőnök konyhájában, hiszen korábbi A Konyhafőnök VIP versenyzők révén, voltak már a pult másik oldalán is.

A zsűri döntése alapján, Magyarország új Konyhafőnöke nem más, mint Armando Mundaraín! “A legboldogabb ember vagyok a világon! Nem tudom kifejezni magamat, nem is tudok magyarul beszélni éppen, mert annyira boldog vagyok és annyira pörög az agyam, hogy nem tudok semmit, csak örülök!” – nyilatkozott az első érzéseiről a venezuelai származású Armando, a kékek, azaz Sárközi Ákos versenyzője.

Rácz Jenő vigasztalásképpen Cserepes Ádámhoz is szólt, ami nagyon jólesett az eleinte csalódott, de összességében büszke második helyezettnek: “Szomorú vagyok, de mégsem, az én szememben győztes vagy! Tudom, mennyi munkád van ebben, ez a munka nem vész kárba. Ez csak a kezdet, ennél nagyobb dolgok várnak rád! Köszönöm, hogy a csapatom része voltál!” Ezzel befejeződött az RTL Klub népszerű gasztro realityje (gyártó: Solaz Media).

 

Armando: “10-ből 10-et adnék a csapatomnak, annyira jól éreztem magam!”

 

A Fináléban Ádám a testvérén vezette le a feszültségét:

 

A finalisták értékelésén a zsűri és a sztárvendégek is egymásnak feszültek:

 

A Konyhafőnök győztese: Armando Mundaraín!

 

 

Extra videók a Finálé pillanataiból:

 

Armando nem bírta felfogni, hogy megnyerte a Konyhafőnököt:

 

Ádám: “Néha másodiknak jobb lenni, mint elsőnek”

 

Zé és Jenő kijelentették: ez volt az eddigi legkeményebb Konyhafőnök!

 

 

SOCIAL MEDIA