A Konyhafőnök: megvan a hat döntős!

Kiemelt Tejszínhub

Összeállt a Konyhafőnök döntős mezőnye! Hétfőn hat versenyző bújhat bele a hőn áhított séfkabátba, hogy az utolsó héten mindent beleadva, egy közülük elhódítsa a Konyhafőnök címet és az ezzel járó 10 millió forintot.

 

A döntőbe vezető úton már csak két lépcső nehezítette a versenyzők dolgát: az első és a második feladat. Az első főzés során egy átlagos éléskamra alapanyagaiból dolgozhattak, mint például szalonna, disznózsír, burgonya, rizs, tojás, gomba, zöldborsó, vagy akár sűrített paradicsom. Ezek felhasználásával éttermi színvonalú tányért várt a zsűri. Armando teljesítette a legjobban az első feladatot, így ő mehetett fel elsőként Handihoz a galériára.

A többieket egyetlen egy főzés választotta el a döntőtől. A pulton sertésszűz, steak, sertéskaraj, kacsamáj, gyöngytyúk comb és csirkeszárny: a cél egy fantasztikus főétel elkészítése volt, amely méltó a téthez. A piactérről válogathattak még hozzávalókat, Zé instrukciói alapján “bármit” elhozhattak onnan. A “bármi” ez esetben egy kiadós szivatás volt: a piactéren csak és kizárólag salátát találhattak a versenyzők, ebből kellett kifőzniük egy döntős tányért.

Handi, Edit, Armando, Ádám, Tomi és Zoli: ők hatan jutottak be a döntőbe. Matyi az utolsó középdöntős napon vérzett el, így az ő döntős álma ma szertefoszlott. A Konyhafőnök legkeményebb hete, a döntő hét következik.

 

Matyi könnyek között árulta el, mit adott számára a Konyhafőnök.

 

Jenő kiakadt Ádámra: “Mi a francot csinálsz?!”

 

Óriási szívatás: ledöbbentek a versenyzők a piactéren!

 

SOCIAL MEDIA