RTL Klub: szeptember 19-én kezdődik A mi kis falunk 5. évada

Kiemelt Tejszínhub

Az RTL Klub sikersorozatának folytatásában ismét nyomon követhetjük Pajkaszeg lakóinak fordulatokban gazdag hétköznapjait.

A mi kis falunk ötödik évada (gyártó: Contentlab & Factory) szeptember 19-én 20:00-kor folytatódik és végre kiderül: kopogtat-e a gólya Pajkaszegen. A negyedik évad Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget. Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derül a titokra, mit látott a teszten Gyuri párja.  Folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó azon ügyködik, hogy elválhassanak, de olyan akadályokba ütköznek, amelyekre nem számítanak. A polgármester idegeit a falu anyagi helyzete és egy nem várt támogatás borzolja. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat. Emellett a pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Rusznák András.

Szeptember 19-től A mi kis falunk epizódjai audio-narrációval is rendelkeznek.

 

A mi kis falunk Gyurija elárulta az új évad kezdési dátumát

 

A mi kis falunk ötödik évada szeptember 19-től szombatonként 20:00 órától az RTL Klub műsorán. Az epizódok pedig szeptember 19-től visszanézhetők az RTL Most-on.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://www.instagram.com/amikisfalunk.official/

https://www.facebook.com/amikisfalunk/

https://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk

 

 

SOCIAL MEDIA