A Konyhaafőnök: Zé gatyába rázta a konyhát

Kiemelt Tejszínhub

Fördős Zé ma divatot csinált a főzésből! Szó szerint személyre szabott alapanyagokból, stílusos ételeket “varrt” a versenyzőkre! Zé 2020-as kollekciója egy marha részeiből állt: here, vese, rib eye steak, tüdő, máj, fartő, pénisz, marhafej nyelvvel, pacal, borjúgerinc, comb. Az egyik versenyzőre pedig egy tőgy várt, hátráltatás gyanánt. 

 

Ma este nem véletlenül használt centit a zsűri, Zé ajánlása alapján Sárközi Ákosnak bizony egy bika extrém méretű péniszéből kellett – Zé hátráltatós kártyáinak köszönhetően – a saját indukciós főzőlapja nélkül ételt készítenie! Az áramszünet-kártya hatására Sárközi Ákos főzése közben minden versenyző pultját kihasználta, így nehezen, de meghódította a konyhát.

A második feladatban répák kerültek a figyelem középpontjába. Rácz Jenő bemutatta saját kompozícióját és a versenyzőket beavatta pár fortélyba. A továbbjutásért legalább háromféle textúrában kellett bemutatni a répákat, egy teljes értékű vegetáriánus főétel formájában. A második hátráltatásnak köszönhetően gyümölcscentrifugát és sütőt egyáltalán nem használhattak a versenyzők, kivéve a tegnapi adásban jobban teljesítő Ádámot.

Folytatódik az elődöntő hete, Rácz Jenő versenyzői azért küzdenek, hogy a legjobb hat közé, azaz a középdöntőbe kerülhessenek! Ez a fesztivál nem marad el!

 

Sárközi Ákosnak sikerül megbirkóznia az óriási bika pénisszel?

 

Ricsi majdnem megmérgezte Rácz Jenőt!

 

Ricsi sírva vallotta be: olyan a továbbjutás a versenyben, mint az első csók.

 

SOCIAL MEDIA