Indul a jegyértékesítés a 2020-as bécsi VIECC-re – bejelentették az első sztárokat

Kiemelt Piac

Elindult az Early Bird jegyek értékesítése a rendezvényre, így a leggyorsabb rajongók lényegesen olcsóbban vásárolhatják meg belépőjüket a novemberi eseményre. A jegyértékesítés mellett az esemény első sztárjait is bejelentették.

 

Christopher Lambert

November 21-22-én rendezik az idei VIECC Vienna Comic Cont – beleértve a VCA Vienna Challengers Arena performance – powered by Magenta eseményét is – a bécsi Messe Wien területén, a legszigorúbb egészségügyi és biztonsági feltételek mellett. A jegyek értékesítése a hagyományos „Early Bird” fázissal kezdődik, amely egyedülálló lehetőséget kínál a rajongók számára, hogy augusztus 16-ig akár 50% -os kedvezménnyel vásárolhassák meg belépőjüket. Ezt követően a jegyek továbbra is megvásárolhatók lesznek teljes áron a www.viecc.com/ticket oldalon. Ahogy a látogatók korábban már megszokhatták, a belépők különféle kategóriákban érhetők el, a gyerek és ifjúsági jegyektől, egészen a felnőtt belépőkig. A rajongók minden bizonnyal örömmel fogadják majd a szigorúan korlátozott VIP, Super VIP és Ultra VIP jegyeket is.

 

Bécsbe látogat a Hegylakó

Csak egy maradhat – az egyetlen Christopher Lambert! A francia sztár már becsomagolta kardját és skótszoknyáját, hogy találkozzon a Hegylakó széria rajongóival a novemberi VIECC Vienna Comic Con keretében. A vendégek listáján a fiatal holland cosplayer, Willow Creative is szerepel, aki legújabb munkájával kápráztatja majd el a cosplay rajongóit. A cosplayereknél maradva: a „VIECC Championship of Cosplay” versenyen Közép- és Kelet-Európa legrangosabb versenyzői küzdenek majd a rangos díjakért. A pályaművekkel október 25-ig lehet nevezni. A rendezvény a fantasy-írók rajongói számára is tartogat érdekességeket: Kai Meyer, aki több mint 50 regény, számos forgatókönyv, hangoskönyv és képregény szerzője, szintén meglátogatja az idei rendezvényt, ahol a felolvasások mellett autogramokat is oszt majd rajongóinak.

 

SOCIAL MEDIA