Felépült az első hazai Schweppes Terasz

Kiemelt Márkák

Magyarországon is felépült az első Schweppes Terasz, ahol a látogatók exkluzív koktélokat kóstolhatnak majd egy igen különleges helyszínen: az A38 Hajó Kiállítótér feletti nyitott teraszán. A bár külsejét a Positive Adamsky álmodta meg a Schweppes márka megrendelésére, a kivitelező pedig TorTer Design volt.

 

Közel másfél éves összehangolt és kitartó munka után Budapesten is megnyílt a Schweppes Terasz. A globális kezdeményezés többek közt olyan városokba vitte már el a különleges koktélozás élményét, mint Zürich vagy Cannes. A budapesti helyszín talán az eddigi legambiciózusabb mind közül: a több mint 3,5 kilométernyi kötélből és 6 tonnányi fémszerkezetből felépített, nyitott terasz az A38 étterme melletti uszály legfelső szintjén látható – még a pesti oldalról is.

A bár arculatát a Positive Adamsky dolgozta ki közel egy évvel ezelőtt, ezután kezdődhetett a közös munka a kivitelező céggel, a TortTer Designnal és az A38 Hajó üzemeltetésével. A projekt végül idén augusztus elejére érett be egy extravagáns és modern szórakozóhely formájában, ami minden bizonnyal egy üdítő színfoltja lesz Budapest újjáéledő szórakozóhely színterének.

A bárban különleges, Schweppes-alapú koktélokat próbálhatnak ki a látogatók, így ideális helyszín lehet délutáni és esti programokhoz is a hét bármely napján, sőt az A38 Hajóval és az üdítőmárkával közös szervezésben több izgalmas esemény is helyet fog kapni itt a nyár során.

SOCIAL MEDIA