A Magyar Sí Szövetség csütörtöki küldöttgyűlése visszahívta a szervezet elnökét, Miklós Editet és az elnökségét.

Kiemelt Piac

A szövetség közleményében kiemelte: a küldöttgyűlés – miután elsöprő többséggel elfogadta az elnökség szakmai beszámolóját – 28 igen, 11 nem és 6 tartózkodás ellenében visszahívta az elnökséget.

A szervezet közleményéből kiderült, hogy ezt követően jelölő bizottságot hoznak létre, az új küldöttgyűlést pedig szeptember 11-re hívják össze.

Furcsállom, hogy a szakmai beszámolót elfogadta a küldöttgyűlés, majd ennek ellenére visszahívott engem és az elnökséget. Amiért elvállaltam a posztot, azt megtettem, ami a tudásomból tellett, azt véghez vittem. A sportolókért dolgoztam, olyan szakmai programot dolgoztunk ki, melynek már látszottak az eredményei, de lehet, hogy másra van szükség. Nekem tiszta a lelkiismeretem, mert minden erőmmel a sísport fejlődésért dolgoztam” – nyilatkozta a volt elnök.

Miklós Edit a magyar sísport eddigi legeredményesebb sízőjeként kétszer szerzett világkupa-dobogós helyezést és olimpiai hetedik helyezést szerzett. Még nem tudja, hogy ismét jelölteti-e magát elnöknek.

 

(Forrás: MTI, Márkamonitor. Fotó: Christian Jansky, Wikipédia ) 

SOCIAL MEDIA