Sportos Snoopy a Levi’s-től

Hírek

Bár Charlie Brown vált híressé a focilabdák elrúgásával való próbálkozásaival (és kihagyásaival), a Peanuts-banda igazi atlétája Snoopy. Foci, baseball, amerikai foci vagy tenisz – ha ránézünk a klasszikus képregénycsíkokra, láthatjuk, hogy Charlie Brown négylábú barátja egy igazán sportos kis beagle. Ezért a Levi’s® és a Peanuts újra összeállt, hogy a Levi’s® x Peanuts® Summer 2020 kollekció különleges kiadásával megünnepelhessék ezt a kiemelkedő sportteljesítményt.

A kollekció középpontjában pólók és a melegítőfelsők állnak – csakúgy, mint a vintage Levi’s® sportruházat 1984-es verziója által inspirált melegítők – , amelyeket Snoopy grafikák sora díszít, egyenesen Charles Schulz csapatától. A Peanuts-ra jellemző szeszélyes lazasággal fűszerezve, Snoopy visszaad egy tenisz szervát, elrúg egy focilabdát, versenyzik a barátjával, Woodstockkal, gördeszkával ugrat és kosárra dob több más sport mellett.

Az egyedi grafikák mellett a kollekcióban vannak uniszex futballtrikók, kifordítható vödörkalapok és oversize csónaknyakú pulóverek is olyan élénk színekben, mint az aranysárga, a fuksziapiros vagy a páfrányzöld. Az ikonikus co-branded fehér logós pólón Snoopy a klasszikus Levi’s® sportos logón versenyzik Woodstockkal. Ez a kollaboráció tökéletesen illik mindenkihez, aki szereti, ha a sportosság találkozik a játékossággal, szellemességgel és nosztalgiával.

A kollekció augusztus 4-től érhető el a hazai üzletekben.

SOCIAL MEDIA