Az Oracle Autonomous Database megoldása elérhető lesz az ügyfél adatközpontokban

Kiemelt Piac

Az Oracle Exadata Cloud@Customer elmúlt három évben elért sikereire építve az Oracle bejelentette, hogy az Oracle Autonomous Database elérhető lesz az Exadata Cloud@Customer részeként. Ez az új ajánlat egyesíti a legújabb Oracle adatbázist és a leggyorsabb Oracle adatbázis platformot, az Exadata rendszert felhőalapú szolgáltatásként az ügyfél-adatközpontokban. Miközben az új szolgáltatás csökkenti az adatbázis-menedzsment feladatokat és megszünteti a beruházási kiadásokat, lehetővé teszi az adatbázis felhő-erőforrások felhasználás alapú, rugalmas fizetését is. Az Oracle Autonomous Database az ügyfelek adatközpontjában önálló ajánlatként, valamint az Oracle Dedicated Region Cloud@Customer részeként is elérhető lesz, amely az iparág első teljesen menedzselhető felhőrégió rendszere és amelyet az Oracle szintén ma jelentett be. Bővebb információ itt érhető el.

 

Az Oracle Autonomous Database on Exadata Cloud@Customer a legegyszerűbb és leggyorsabb átállást biztosítja felhőmodell-alapú rendszerre, tipikusan kevesebb, mint egy hét alatt. Az adatközpontban működő alkalmazások egyszerűen csatlakozhatnak hozzá és futhatnak, anélkül, hogy bármilyen alkalmazásmódosítást igényelnének, és az adatok nem hagyják el az ügyfél adatközpontját. Ez ideális megoldás azoknak a vállalatoknak, amelyek számára az adat szuverenitási és szabályozási követelmények, a biztonsági-, teljesítményszempontok jelentettek akadályt a működéskritikus adatbázisaik publikus felhőbe mozgatására, vagy amelyeknél az ügyféloldali alkalmazások és az adatbázisok szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

“Az Exadata Cloud@Customer megoldást ügyfelek százai használták sikerrel az egész világon, beleértve nagy pénzügyi-, távközlési- és egészségügyi szolgáltatókat és biztosítótársaságokat, illetve gyógyszergyártó cégeket, amelyek korszerűsítve infrastruktúrájukat akár 50% -kal csökkentették a költségeiket.” – mondta el Juan Loaiza, ügyvezető alelnök, az Oracle működéskritikus adatbázis-technológiákért felelős vezetője. „Most az Oracle Autonomous Database-t elérhetővé tesszük az ügyfél-adatközpontokban, mentesítve az adatbázisadminisztrátorokat és a fejlesztőket a hétköznapi karbantartási feladatok alól, lehetővé téve számukra, hogy az innovációra és az üzleti érték növelésére koncentrálhassanak.” 

SOCIAL MEDIA