A Marquard Media új cége felvásárolta a németországi 4Players GmbH társaságot,

Kiemelt Márkák

A most alapított, svájci 4Players AG felvásárolta a németországi 4Players GmbH társaságot, megteremtve ezzel a 4Players jövőbeni fejlődésének és növekedésének stabil alapjait.

 

A 4Players minden hónapban lelkes játékosok millióit éri el jól bevezetett márkáin, a 4Netplayers-en, a SCILL-en, és elismert digitális magazinján, a 4Players.de-n keresztül. A rendkívül innovatív megoldásainak, például modern infrastruktúrán és következő generációs tartalomszolgáltató technológián alapuló, nemzetközi szerver hostingnak, úttörő közösségépítő eszközöknek, és saját fejlesztésű fizetési és e-kereskedelmi megoldásoknak köszönhetően a 4Players mára elismert, és teljes körű játék szolgáltatóvá vált.

Phillip Schuster, a 4Players vezérigazgatója és társalapítója elmondta:Nagyon örülök, hogy a társaság, amelyet 20 évvel ezelőtt alapítottam lelkes játékrajongókkal együtt, mára lehetőséget kapott, hogy önállóan folytassa eddigi növekedését – miután 10 évig a freenet AG tulajdonosi irányítása alatt állt, majd az elmúlt 10 során a Computec Media ambiciózus növekedési stratégiáját követte. A társaság alapításának 20. évfordulójára elképzelni sem tudtam volna jobb ajándékot és iránymutatást a 4Players AG létrejötténél. A Marquard Media AG-vel közösen elkötelezettek vagyunk a 2017-ben megkezdett átalakulási folyamat folytatása mellett, és határozott célunk, hogy a 4Players globális piacvezetővé váljon a játékosokat és a játékipart kiszolgáló, innovatív megoldások terén. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak minden munkatársunknak és partnerünknek, akik hozzájárultak illetve továbbra is hozzájárulnak a társaság jövőjének alakításához. Nagy várakozással tekintek a 4Players jövőbeni sikerei elé.”

 Bijan Khezri, a Marquard Media Group (MMG) vezérigazgatója és társtulajdonosa elmondta:A 4Players központi szerepet játszott az MMG-nél 3 éve elindított, digitális transzformációs folyamatban. Az MMG hat független társaságból áll, amelyek mindegyike három alapelvet követ a digitális transzformáció során: (1) a múltbeli örökségünket nem tagadjuk meg, hanem stabil alapként használjuk az átszervezéshez és jövőbeni növekedéshez; (2) az innováció alulról felfelé, és nem felülről lefelé működik a szervezetben; és (3) egy integrált, csoportszintű igazgatótanács gondoskodik a vállalatcsoporton belül minden erőforrás és ökoszisztéma optimális kihasználásáról, a csoportszintű szinergiák működtetéséről. A 4Players és Phillip Schuster személyesen kiemelt szerepet játszottak ebben a folyamatban. A 4Players AG megalapítása a Marquard Media Group korlátain túlmutató növekedést tesz lehetővé.

 

A 4Players-ről A 2000-ben alapított, hamburgi székhelyű 4Players GmbH a svájci 4Players AG 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, amelynek alapító részvényesei a többségi tulajdonos Marquard Media Group és Bijan Khezri. A 4Players minden hónapban lelkes játékosok millióit éri el jól bevezetett márkáin, a 4Netplayers-en, a SCILL-en, és elismert digitális magazinján, a 4Players.de-n keresztül. A rendkívül innovatív megoldásainak, például modern infrastruktúrán és következő generációs tartalomszolgáltató technológián alapuló, nemzetközi szerver hostingnak, úttörő közösségépítő eszközöknek, és saját fejlesztésű fizetési és e-kereskedelmi megoldásoknak köszönhetően a 4Players mára elismert, és teljes körű játék szolgáltatóvá vált.