Augusztus 30-án rendezik az idei MTV Video Music Awards gálát

Kiemelt Piac

Szigorú egészségbiztonsági szabályok mellett, a New York-i Barclays Centerben rendezik meg augusztus 30-án az MTV Video Music Awards gálát. A zenei esemény lesz az első nagy, zárt térbe meghirdetett rendezvény, amelyet a koronavírus-járvány miatti korlátozások elrendelése óta engedélyeznek az amerikai metropoliszban. A gálát az MTV több mint 180 országban és 450 millió háztartásba közvetíti, így természetesen a magyar tévénézők is láthatják.

Az MTV Video Music Awards (VMA) mindig az év egyik legnagyobb zenei eseménye, páratlan produkciókkal és emlékezetes pillanatokkal. Ilyenkor látványos show-műsorral egybekötött ceremónián adják át a csatorna és a tévénézők által megszavazott VMA-díjakat több kategóriában, miközben a nézők a világ neves előadóinak lebilincselő zenei produkcióit tekinthetik meg a helyszínen vagy élő adásban.

Idén augusztus 30-án ismét New Yorkból, ráadásul 2013-at követően újfent a brooklyni Barclays Centerből jelentkezik a videós zenei díjátadó, amely a koronavírus-járvány miatti korlátozások elrendelése óta az első nagy, zárt térbe meghirdetett rendezvény lesz az amerikai metropoliszban. A fellépő művészek egy része a tervek szerint New York öt városrészének ikonikus helyszíneiről jelentkezik majd be. Az MTV több mint 180 országba és 450 millió háztartásba közvetíti a gálát, így természetesen a magyar tévénézők is láthatják a zene örömünnepét.

A szervezők külön kiemelték, hogy a ceremónia megrendezésénél szigorú egészségbiztonsági szabályoknak tesznek majd eleget. A járványhelyzettől függően korlátozott számú nézőt engednek csak be a 19 ezer férőhelyes Barclays Centerbe, de ha kell, a social distancing jegyében végül közönség nélkül tartják meg az eseményt. Az MTV-t működtető ViacomCBS központi közleménye alapján a gála tévés közvetítésére és a megrendezésre vonatkozó részletek a későbbiekben várhatók.

SOCIAL MEDIA