Új PR-vezető a Positive Adamskynál

Karrier Kiemelt

A Positive Adamsky integrált ügynökségi cégcsoport júniustól új PR-ügyvezetővel, egyben managing partnerrel dolgozik a továbbiakban. Nagy Andrea Kerekes-Dancsok Reginát váltja a cég élén, aki business ownerként továbbra is az ügynökségnél marad.  

Nagy Andrea ügynökségi, nagyvállalati és non-profit szektorból hozza a tapasztalatait, az AbbVie innovatív gyógyszergyártó vállalatnál Communication and Patient Advocacy Managerként, a Noguchi Porter Novellinél pedig ügyféligazgatóként dolgozott olyan ügyfeleken, mint a Coca-Cola, a Cordia, a Roche vagy az Unilever, korábban pedig a mellrák elleni rózsaszín lánchídi sétát szervező Egészség Hídjának az ügyvezetője volt.

„Az a célom, hogy a Positive PR-t önálló cégként is egyre magasabbra tudjuk pozícionálni a PR-ügynökségi piacon, ezzel együtt a divíziónk a cégcsoport integrált megoldásait is színesítse minél kreatívabb és hatékonyabb szakmai megoldásokkal ” – mondta el Nagy Andrea.

A Positive PR boutiqe ügynökségként csatlakozott 2018-ban az akkori Hinora Grouphoz, amellyel azóta a Positive Adamsky PR tagügynökségeként  komoly sikereket ért el olyan ügyfelekkel, mint a Bayer, a KÉSZ Csoport, az UNIQA Biztosító, a Fashion Days, vagy a Synlab.

Kerekes-Dancsok Regina korábbi ügyvezető hozzátette: „Közel kilenc év után jóleső érzéssel lépek eggyel hátrébb és adom át az ügyvezetést, ugyanakkor tulajdonostársként és tanácsadóként továbbra is aktívan részt veszek a Positive PR kiemelt ügyfeleinek kiszolgálásában”.