Újdonságokkal és jótékonysággal indítja a nyarat a NUBU

Kiemelt Márkák

Jóga-inspirálta kényelmes kollekcióval, egyedi, funkcionális maszkokkal és Tihannyal közös együttműködéssel nyitotta meg a nyári szezont a népszerű hazai divatmárka, a NUBU. Biztonsággal és tudatossággal a főszerepben buzdítja belföldi, felelősségteljes utazásra követőit a márka.

A világban kialakult helyzetnek köszönhetően a belföldi nyaralások szezonjának ígérkezik az idei nyár. A hétvégi tihanyi szezonnyitó sajtóreggelin kiderült, hogy a balatoni szolgáltatók készen állnak a vendégfogadásra. Tihany települése az új szlogenjének megfelelően – „Tihany vár és vigyáz rád” – fokozatosan enged a korlátozó intézkedésekből. A helyi vendéglátók pedig a NUBU által tervezett, Tihany település logójával ellátott egyedi szájmaszkot használnak mostantól.

A népszerű hazai márka tervezői a kezdetek óta arra törekszenek, hogy az általuk tervezett letisztult, modern, de mégis kényelmes ruhákkal és kiegészítőkkel megkönnyítsék a viselőik mindennapjait – a jelenlegi helyzetben ez a kötelezővé vált kiegészítő, a maszkok tervezését és gyártását is jelentette.

A NUBU maszk kollekciója a márkától már megszokott praktikus és egyszerű vonalvezetésű stílust képviseli, amelyet többféle típusban és színben dobtak piacra: fehér, fekete, nude és sárga. Az egyedi, nyakba akasztható modellek már most nagy népszerűségnek örvendenek. A kétrétegű maszkok poliészterből és pamutból készülnek, elasztikus gumipánttal. A NUBU designer arcmaszkjainak bevételeinek egy részét kórházak, rászoruló önkormányzatok és egyéb szervezetek támogatására fordítja.

„A világban kialakult helyzet a divatiparra is nagy hatással lesz. Itt az ideje átgondolni a világ működését és valóban a minőségre, fenntarthatóságra koncentrálni, illetve figyelni egymásra és a megoldandó társadalmi kérdésekre is. Ez inspirált bennünket is arra, hogy egyrészt a kollekcióink részéve tegyük a maszkokat, másrészt helyi szintű összefogásba kezdjünk Tihanyban, a helyi közösséggel. ” – mondta Garam Judit, a NUBU alapítója, vezető tervezője, aki szerint a maszk viselés amellett, hogy egy megelőző funkciót tölt be, a felelős viselkedés szimbóluma is lett.

Az aktív életmód rajongóinak pedig új jóga-inspirálta darabokkal készült a márka, melyet az otthontöltött napok hívtak életre. A NUBU Activewear kollekció akár a mindennapokat és a sportolást is színesítheti streetwear stílusával és neonsárga, UV-pink árnyalataival, amelyek Forgó Árpád képzőművész munkáit idézi. A márkára jellemző kifinomult, mégis különleges szabásvonalak tökéletes összhangban vannak a kényelemmel és a funkcióval.

Végezetül még egy jó hír a hazai divat szerelmeseinek: a NUBU május 18-tól újra megnyitotta budapesti üzleteit és a belföldi nyaralás mellett döntők a Tihanyi PIAC Placcon található pop-up galériában is biztonságos körülmények között válogathatnak a NUBU darabjaiból.

SOCIAL MEDIA