A Post for Rent a Forrester listáján

Hírek Kiemelt

A Forrester napjaink egyik legbefolyásosabb független elemző és tanácsadó cége, ami irányt mutat a technológia hatását vizsgáló kutatások terén. Most megjelenő, influencer marketing megoldásokat kínáló cégeket elemző riportjában, a Forresters New Tech: Influencer Marketing Solutions, Q2 2020 -ban a magyar eredetű, mára globális jelenléttel bíró Post For Rent is szerepel.

 

Az influencer marketing ágazat folyamatosan fejlődik, a Business Insider Intelligence becslései alapján 2022-re várhatón eléri a 15 milliárd dollár értéket, úgy hogy 2018-ban ez még 5 milliárd volt; a cégek pedig folyamatosan keresik a legkifinomultabb eszközöket, amelyek segíthetik őket stratégiai, hosszútávú influencer kampányaik és együttműködéseik során. Saját fejlesztésű technológiájára alapozva a Post For Rent töretlenül halad afelé, hogy az ágazat vezető szereplőinek egyikévé váljon.

A közösségi média influencerek hatása a 2010-es évek elejétől vált egyre jelentősebbé a reklámpiacon, de a cégek számára a tapasztalat hiányában még sokszor nehéz volt megtalálni a megfelelő együttműködőket kampányaikhoz. Erre a problémára kínált instant és elegáns megoldást a 2015-ben alapított Post for Rent egy automatizált platform formájában, ahol könnyen és gyorsan megtalálhatták egymást a márkák és a véleményvezérek. Az automatizált platform elindulása után korán felmerült az igény a hirdetők részéről, hogy a Post for Rent a kampányokban résztvevő influencerek kiválasztásán túl azok kreatív koncepcióinak kidolgozásában is részt vegyen, így gyorsan megszületett a Post for Rent Kreatív ügynökség is, amely teljes kampánymenedzsment szolgáltatást kínál az ügyfeleknek. A 2019-ben indított Talent Ügynökség pedig még elkötelezettebb együttműködést tesz lehetővé a Post For Renttel szerződött influencerekkel.

Jelentős ügyfelekkel a listáján a Post For Rent máris sikeresen lépett a nemzetközi piacra többek között Londonban, Barcelonában, Berlinben, Amszterdamban és Zágrábban és céljuk a további terjeszkedés 2020-ban is.

SOCIAL MEDIA