Új autós portál indult – elektromos autókkal és hibridekkel foglalkozik

Piac

Elektromos-hibrid-autok.hu néven indult új autós portál. Az oldal üzemeltetőjének célja, hogy az olvasók használható tanácsokat kapjanak a manapság egyre divatosabb, és gyorsan terjedő elektromos és hibrid autókról. Az Elektromos-hibrid-autok.hu az átlagember nyelvén ír a témáról, tehát nem szükséges mérnöki végzettség a cikkek megértéséhez.

A megszokott autótesztek mellett a témához szorosan kapcsolódó anyagok is találhatók az oldalon. Lehet olvasni a villanyautósok viselkedési kódexéről, vagy a vállalkozásoknak szánt áruszállító elektromos kishaszonjárművekről. Képbe kerülhet az olvasó a töltőkábelek fajtáival kapcsolatban, hogy miket használnak az európai vagy a japán gyártók. És természetesen olvashat a műfajt megreformáló Tesláról is, annak mindegyik modelljéről.

Az Elektromos-hibrid-autok.hu oldalt a 24/7 Digital adja ki. A portál lapigazgatója Galambos Dániel, aki két évtizede foglalkozik tematikus portálok üzemeltetésével. „Az Elektromos-hibrid-autok.hu cikkei hasznosak és segítik az olvasó tisztán látását a területen. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az oldal érthető nyelvezetével, könnyed stílusával segíti a zöld autók nagyobb mértékű, és gyorsabb elterjedését. Előrevigye az autósokat abban, hogy váltsanak  elektromos autókra, vagy a tölthető hibridekre. Ez az egész autós társadalomnak az érdeke. Ehhez járul hozzá az Elektromos-hibrid-autok.hu oldal” – mondta Galambos Dániel.

A kiadó még 2 autós portált üzemeltet, Milyenautot.hu és Autó hírek néven.

SOCIAL MEDIA