Elismerésben részesült a Táborfigyelő

Kiemelt Piac

A Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál 2019 év végén indított „Táborminősítő, Magyarország egyetlen táborértékelő rendszere” projektje a Magyar Innovációs Nagydíjon a bírálóbizottság értékelése alapján jelentős innovációnak minősült.

 

A Magyar Innovációs Nagydíjon értékelt Táborminősítő.hu célja, hogy könnyű eligazodást kínáljon a családoknak, sátras értékelésével egyértelműen, ránézésre benyomást adjon a szülőnek, hogy milyen minőségű egy-egy tábor. Az értékelő rendszer nem titkolt célja mindemellett, hogy a táborok piacán azon vakációs lehetőségeket részesítsék előnyben, amelyek szakmailag, biztonsági, egészségügyi és program alapon is megfelelő szintet képviselnek.

A minősítés tíz nagy témát ölel fel, és közel 300 kérdés alapján értékeli a táborszervezők munkáját, felkészültségét, a táborhelyszínek elhelyezkedését, felszereltségét.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy az örömteli szülői visszajelzések és a táborszervezők pozitív reakciói mellett a Magyar Innovációs Nagydíjon is értékelték, sőt jelentős innovációnak minősítették a Táborminősítőt. Mindez megerősíti munkánkat és elkötelezettségünket egy minőségre alapozó táborpiac kialakításában, ezen az úton megyünk tovább!” – mondta el Tóth Béla, a Táborfigyelő/Táborminősítő vezetője.

SOCIAL MEDIA