Kávéelőfizetés a Nespressotól

Kiemelt Tejszínhub

A jól megszokott szolgáltatások – mint a mobil- vagy újságelőfizetés – mellett már kedvenc kapszulás kávénkhoz is hozzájuthatunk egy kedvezményes havi csomagban. A néhány hónapos sikeres tesztidőszak után a Nespresso bemutatja Bónuszprogramját, melyben a kávérajongók elköteleződését jutalmazza. A program keretében a Nespresso kávéra szánt összeget havonta fixen Nespresso egyenlegre befizetve előnyökhöz és egy kis bónuszhoz juthatunk. De hogy kell ezt elképzelni a kávé világában?

A magas minőségű, fenntartható forrásból származó kávék és az időről-időre megújuló termékkínálat mellett a Nespresso új kényelmi szolgáltatással teszi még teljesebbé az otthoni kávézási élményt, amellyel más módon nem elérhető kedvezményekhez juthatunk. A Bónuszprogram tulajdonképpen egy olyan egyedi előfizetés, amely igazodik az egyéni kávéfogyasztási igényeinkhez, és rugalmasan alakítható.

 

Hogyan működik?

A programhoz regisztrációt követően bárki csatlakozhat. Többféle csomag közül választhatunk – például a 4000 Ft/hó díjjal elérhető „Felfedező” csomagot azoknak ajánlják, akik általában naponta 1 Nespresso kávét fogyasztanak, de ha több kávét iszunk, akkor is megtaláljuk az egyéni szokásainkhoz illő csomagot.

A csomag havidíját és +10% bónuszt minden hónapban jóváírnak nekünk Nespresso egyenlegként, vagyis a Felfedező csomag esetén havi 4000 Ft levonás után 4400 forintnak megfelelő jóváírás történik. Az így létrejövő Nespresso egyenleget rugalmasan felhasználhatjuk vásárlásra: bármelyik Nespresso értékesítési ponton, Boutique-ban vagy online tetszés szerint kapszulákat, kávégépet vagy bármilyen kávézási kiegészítőt vásárolhatunk egyenlegünkkel. Ha nem elég az egyenleg, bármely fizetési móddal kipótolható az összeg. A program további előnye még, hogy az aktív Bónuszprogrammal rendelkezők kedvezményes szállítást élveznek, ugyanis legalább 50 kapszula rendelése esetén ingyen házhoz szállítják rendelésünket – ez a szolgáltatás alap esetben csak 100 kapszula rendelése esetén járna.

Nincs hűségidő: bármikor változtathatunk a kiválasztott csomagon, vagy le is mondhatjuk a Bónuszprogramot, ha már nem aktuális számunkra.

Ezt az új fajta programot olyan kávéfogyasztóknak ajánljuk, akik rendszeresen vásárolnak kávét, és szeretnének extra kedvezményekhez jutni.

SOCIAL MEDIA