BMW: Hiányzol, Anyu!

Inspiráció Kiemelt

A BMW Group Magyarország támogatásával több hazai iparág vállalkozásai összefogtak és ingyenes virágküldést tesznek lehetővé 1000 ember számára anyák napján! A szervezők célja, hogy így támogassák azokat, akiknek idén nem áll módjukban felköszönteni édesanyjukat.

 

Az anyák napját szerte a világban ünneplik. Magyarországon idén is május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat vagy dédnagymamákat. A vírus miatt kialakult helyzetben azonban ez most jóval nehezebb lesz. Sokan hetek, óta nem találkozhattak szüleikkel és mivel a veszély máig sem múlt el, ez anyák napján sem lesz máshogy. Sőt! Sajnos vannak, akik a járványhelyzet gazdasági hatásai miatt kevesebb pénzből gazdálkodhatnak, akiknek ma egy virágküldés is nehézséget okozhat. Nekik igyekszik segíteni és értük jött létre a „Hiányzol Anyu!” kezdeményezés!

Az első 1000 regisztráló számára a programban részt vevő cégek, Magyarország területén belül, ingyenesen és érintésmentesen juttatnak el ajándékcsomagot a megadott címekre. Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.hianyzolanyu.hu oldalon regisztrálni. Az ajándékcsomag a virág mellett kisebb meglepetéseket is tartalmaz, sőt a küldőnek lehetősége van személyes üzenet megadására is, amelyet kisérőlevél formájában a csomaggal együtt adnak át a szervezők.

„Rendezvényszervezőként most egy kicsit kevesebb a dolgunk, de a csapat tele van kreatív energiákkal és hát a szervezéshez is értünk, így elkezdtünk azon gondolkodni, hogy mivel tudnánk segíteni azoknak, akik most nehezebb helyzetben vannak. A partnereink szívesen csatlakoztak az ötlethez emberi erőforrással és egyéb felajánlásokkal és köszönhetően a BMW támogatásának a projekt meg is tudott valósulni.” – Mondta el Végh Tamás, az ötletgazda Bo – Live branding Agency operatív vezetője.

A szervezők bíznak benne, hogy ezt a szolgáltatás valóban eljut azokhoz, akiknek igazán szüksége van rá és hogy munkájukkal ebben a kétségkívül embert próbáló időszakban is tudnak örömet szerezni. A projektet a kezdeményezés Instagram és Facebook oldalán lehet nyomon követni.

 

Akik a projektben részt vettek:

Külön köszönet: BMW Group Magyarország

Kreatív ötlet és szervezés: Bo – Live Branding Agency

Digitális megjelenés: Digitalwave

Virágcsokor: Németh Attila Florist

Az édesanyák és a stáb biztonságáról gondoskodik: Hungaropharma

Logisztikai partner: Chefmarket

A kiszállításban segít: Smarteq, Red4, Apple, Self Catering

Az ajándékcsomaghoz hozzájárult: HVG, Hester’s

További támogató: Magyar Atlétikai Szövetség

Kommunikációs partner: Fotóművek, Tryck, Stern Communication

Akik még segítettek:

Holdampf Linda, Dr. Almási Kitti, Kristóf Anita, Ispán Boglárka és Szabó Fanny Bella (GetBeyond), Póznik Melinda

SOCIAL MEDIA