Tesco Doboz: új elemmel bővül a Tesco házhozszállítási szolgáltatása

Kiemelt Piac

Egy doboznyi figyelmesség az ajtó másik oldaláról – a Tesco Doboz alapvető élelmiszereket és háztartási termékeket tartalmaz, és azokba a magyar háztartásokba rendelhető, ahol az áruházlánc online bevásárlás szolgáltatása még nem elérhető. A Tesco által előre összeállított, egységes tartalmú dobozokat a Magyar Posta szállítja házhoz.

 

Április 6-tól már Magyarországon is elérhető a Tesco új, házhozszállítási szolgáltatása, a Tesco Doboz. A Tesco Doboz az egész országban rendelhető azokon a területeken, ahol az áruházlánc online bevásárlás szolgáltatása nem elérhető, így Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Heves, Nógrád, Somogy, Tolna, Zala és Vas megyében is. Az új szolgáltatásnak köszönhetően a vásárlók időt takaríthatnak meg, ráadásul a nehéz bevásárlást sem nekik kell hazavinniük.  A rendeléshez ki sem kell mozdulni, hiszen a Tesco Doboz online, vagy a Tesco Bevásárlás mobil applikáción keresztül is elérhető, a termékeket pedig a futárok egyenesen az ajtóig szállítják.

A Tesco Doboz egy egész csomag figyelmesség – összesen 23 darab, nem romlandó élelmiszert és háztartási terméket tartalmaz, amelyet a Magyar Posta MPL szolgáltatásával együttműködve a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kézhez kaphatnak a vásárlók.

“A jelenlegi helyzetben mindenki számára biztonságosabb, ha csak a legszükségesebb esetekben hagyják el otthonukat. Az elmúlt hetekben jelentősen megnövekedett az igény a Tesco online bevásárlás szolgáltatása iránt, azonban ez még sajnos az országban nem mindenhol érhető el. A Tesco Doboz bevezetésével azoknak a vásárlóinknak szeretnénk segíteni, akik a működő házhozszállítási szolgáltatásunkat nem tudják igénybe venni. Köszönöm munkatársaimnak, hogy éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy elláthassuk a lakosságot élelmiszerrel és hálás vagyok a Magyar Postának, hogy együtt, közösen tehetünk a magyar vásárlókért” – mondta Pártos Zsolt, a Tesco Magyarország ügyvezető igazgatója.

„A Magyar Posta évek óta stratégiai logisztikai partnere a Tescónak. Az áruházlánc új szolgáltatása jól illeszkedik a Magyar Posta hosszú távú stratégiájába, és alkalmazkodik a jelenlegi helyzethez is. Hisszük, hogy az e-kereskedelmi piacon az ilyen típusú megoldások pozitív hatással vannak a magyar családok életére: nem kell elmenni az üzletbe, nincs utazási költség, nincs várakozás, amit a vásárlók otthon megrendelnek, azt mi pár napon belül házhoz visszük. Országos hálózatunk révén mindenhová, a legkisebb településre is eljutunk és kézbesítünk. Köszönöm minden postai munkatársnak azt az odaadást, amellyel a mostani helyzetben végzik nélkülözhetetlen munkájukat” – mondta Ráczné Hegedűs Klára, a Magyar Posta Zrt. értékesítési igazgatója.

A Tesco Doboz 1-2 fő részére tartalmazza az egy hétre szükséges alapvető élelmiszereket és háztartási cikkeket. A vásárlók nemcsak olyan termékeket fognak a csomagban találni, mint például a tej, cukor, liszt és tészta, de az édesszájúakra is gondolt az áruházlánc, hiszen nápolyi és kakaó is az alapcsomag része. Azért, hogy a Dobozok minél előbb célba érhessenek azoknál, akiknek igazán szükségük van rá, a dobozokban található termékek típusa, valamint azok mennyisége állandó.[1] A vásárlóknak nincsen lehetősége a dobozok összetételének módosítására és a csomag tartalma is csak egyben rendelhető meg.

A Tesco Doboz ára 11 499 forint, a megrendelést a Tesco Bevásárlás applikáción vagy online adhatják le. Egy vásárló jelenleg naponta 1 dobozt rendelhet meg.

A Tesco Doboz az áruházlánc Online Bevásárlás szolgáltatásának kiegészítése. A megnövekedett igény kiszolgálása érdekében a Tesco az elmúlt napokban megnövelte a kiszállításra elérhető idősávok mennyiségét, több mint 170 új kollégát vett fel, valamint az Ice Cube cég autó és sofőr kapacitásával még tovább erősíti az online kiszállítást.

A pontos terméklista, valamint a Tesco Dobozzal kapcsolatos további információ megtalálható a Tesco Doboz weboldalán.

 

[1] A márkákban lehetséges eltérés az áruházi elérhetőség függvényében.

 

SOCIAL MEDIA