Eurosport: történetek az emberi kitartásról, teljesítményről és inspirációról

Kiemelt Piac

Az Eurosport az emberi kitartásról, teljesítményről és inspirációról szóló történeteit meséli el a rajongóknak ezekben a nehéz időkben. A csatorna most visszahozza a képernyőre a sport történetének legemlékezetesebb pillanatait.

 

A 2020-as Dakar-rali

A Dakar-rali a rali  versenynaptárának egyik legjelentősebb eseménye, ez a 42. szezonnál sem volt másként. A versenyt Szaúd-Arábiában rendezték meg, ahol 12 szakaszon át, összesen 7900 km-t tettek meg a versenyzők – köztük a 13-szoros győztes Stéphan Peterhansel, valamint Fernando Alonso, a Forma 1-es legenda is.

Időpont: Március 3. – április 4.

 

 THE BEST OF RAFAEL NADAL

A 19-szeres Grand Slam-győztes egyike a tenisz legnagyobb alakjainak. Helyezd magad kényelembe és élvezd a spanyol bajnok éjszakáját! Az Eurosport most feleleveníti azokat a mérkőzéseket, amelyek legendává tették a teniszjátékost. Az összeállításban Rafael Nadal Stan Wawrinka-val küzd meg a 2017-es Roland-Garros döntőben, majd Dominic Thiem-el a 2018-as US Open negyeddöntőjében, illetve újra feleleveníthetjük a 2018-as Roland-Garros negyeddöntőt, ahol Rafael Diego Schwartzman-nal mérkőzött meg.

Időpont: Március 30. 19.00

 

2019-2020-as BIATLON Világkupa

A 2019-2020-as Biatlon Világkupa a svédországbeli Östersundban vette kezdetét meg novemberben, ahol a 26 éves norvég, Johannes Thingnes Boe azzal a céllal indult el, hogy megvédje tavalyi győzelmeit – egyéni, sprintverseny, üldözőverseny, tömegrajos, váltóverseny és vegyes váltóverseny számokban.

Időpont: minden nap 19.00-23.00

 

2020 SNOOKER MASTERS FINAL

Idén januárban Stuart Bingham és Ali Carter vívták 10 nyert frame-ig tartó döntőt a londoni Alexandra Palace-ban. Éljd át a második Triple Crown verseny legemlékezetesebb pillanatait! A tét 250 ezer angol font volt.

Időpont: április 4. 15.00

 

OLYMPIC GAMES HALL OF FAME7Vasárnap délután azoké a futóké, kerékpárosoké és teniszezőké lesz a főszerep az Eurosport 2 műsorán, akik valaha felléptek az olimpiai dobogóra. A csatorna felidézi a sport történetének úttörőit – köztük Jesse Owenst, Usain Boltont, Sir Bradley Wigginst, Leontien Zijlaard-Van Moorselt, Steffi Grafot, valamint Serena Williamst. Az Eurosport Hall of fame című műsoráról egy rajongó sem maradhat le a Földön!

Időpont: április 5. 15.00.