Továbbra is nyitva tartanak a dm üzletek

Kiemelt Márkák

A kormányzati intézkedések értelmében a drogériák nyitva tartását nem korlátozzák, 15 óra után is várják a vásárlókat. Ennek magyarázata, hogy az üzletek kínálatukkal a mindennapi szükségletek alapvető kielégítéséhez járulnak hozzá.

 

A dm Kft-nek az elsődleges célja a jelen helyzetben a vásárlók és a munkatársak biztonsága és a kiszolgálás minőségének biztosítása. A vállalat felhívja a figyelmet arra, hogy a hatósági előírásokat minden esetben betartják.  A megelőzés érdekében a kötelező higiéniai szabályokra fokozottan ügyelnek, valamint a kasszák környékét, a bevásárlókocsikat és a kosarakat gyakrabban tisztítják fertőtlenítő hatású szerrel.

A drogérialánc saját honlapján közzétett felhívásban kéri vásárlóit, hogy figyeljenek egymásra: tartsák be a higiéniai előírásokat, egyedül érkezzenek bevásárolni, tartsák az ajánlott távolságot, kerüljék a készpénzes fizetést, tartsák be az esetleges vásárlószámra vonatkozó korlátozásokat és tervezzék meg a vásárlásukat.

A dm nem vezetett be általános érvényű mennyiségi korlátozást, de kéri vásárlóit, hogy csak a valóban szükséges termékeket és mennyiséget vásárolják meg és fogadják el, ha bizonyos termékekből az időszakos készlethiány miatt csak limitált mennyiséget tudnak egy háztartás részére értékesíteni.

Az egyes dm üzletek nyitva tartása a kialakult helyzetre való tekintettel eltérhet az eddig megszokottól, erről a dm weboldalán , valamint az üzletekben kihelyezett plakáton tájékozódhatnak a vásárlók. A dm online shopban nincsenek korlátozások sem a rendelés leadásának időpontjára, sem a megrendelhető mennyiségre vonatkozóan.

„Jelen helyzetben az összefogás és az egymásra való odafigyelés különösen fontos, mindannyiunknak személyes felelőssége és lehetősége van, éljünk vele, legyünk szolidárisak egymással! Vegyük komolyan a kialakult helyzetet, de tudatosan figyeljünk arra, hogy ne engedjünk teret a pániknak. Minden kollégánkat megilleti a köszönet, hiszen nagyon sokat tesznek értünk a kialakult helyzetben. Továbbá köszönet a mindennapok összes hősének. Segítsük, és tiszteljük egymást!” –nyilatkozta a helyzet kapcsán Csoknyainé Horváth Gertrud, a dm Kft. ügyvezetője.

További hasznos információk az üzletlánc koronavírussal kapcsolatos intézkedései kapcsán itt olvasható.

SOCIAL MEDIA