Szögi Tibor a ma esti Márkamonitorban

Inspiráció Kiemelt

A Márkamonitor rádióműsorban március 11-én, szerdán este 7-kor Szögi Tiborral, a Makita értékesítési vezetőjével beszélgetünk.

 

A Makita egy több mint százéves japán vállalat, amelynek a második világháború után lett a  fő profilja a szerszámok gyártása. A környezetvédelem szempontjainak érvényesítésében évtizedekkel előzte meg a  konkurenseit. Már 1993-ban közzétett egy  globális környezetvédelmi nyilatkozatot, amelyben olyan kiemelt célokat fogalmazott meg, mint a hatékony energiafelhasználás és az ipari hulladék mérséklése. A Makita a fenntartható társadalom létrehozására törekszik, évente felülvizsgálva az üzleti tevékenységet  a környezetvédelmi célok elérése érdekében.

A műsorban egyebek között megtudhatjuk, miért hatékonyabb a litium-ion akkumulátor, mint kadmiumos elődje, miért jobb akkumulátoros szerszámmal dolgozni a kertben, mint benzinmotorossal, de megbeszéljük a japán és a magyar mentalitás és a munkakultúra közötti főbb különbségeket is.

A ma esti műsorban megismerkedhetnek egy tipikus japán vállalat filozófiájával és mindennapi gyakorlatával. Hangoljon este 7-kor a 90.9 Jazzy frekvenciájára! Ha az adó vételkörzetén kívül él, hallgassa online: www.jazzy.hu.

SOCIAL MEDIA