Aleksandra Banovic az Arval Magyarország új kereskedelmi igazgatója

Karrier Kiemelt

Január 15-től új vezető tölti be az Arval Magyarország kereskedelmi és marketingigazgatói pozícióját. Aleksandra Banovic hazánk egyik legnagyobb állásportáljának éléről érkezett a flottakezelőhöz, ahol a vállalat piaci pozíciójának további erősítéséért és a kereskedelmi, valamint marketing aktivitásokért felel.

 

Aleksandra Banovic korábban a CV Online vezérigazgatója volt, illetve a Telenornál töltött be különböző vezető pozíciókat, ahol először beszerzési és logisztikai igazgatóként, majd a központi beszerzés régiós vezetőjeként dolgozott, később pedig a digitális és a lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató helyettesként dolgozott. Előtte tíz évig a UPC Magyarország beszerzési és logisztikai igazgatója volt.

„A gépjármű operatív lízing és járműparkkezelési piac mélyreható átalakuláson megy keresztül a mobilitás irányában: egy olyan korszakba léptünk, amelyet már a digitalizáció, az adatalapú operáció és a technológiai fejlődés alakít. Az új típusú ügyféligényeknek rugalmas és innovatív szolgáltatásokkal kell megfelelnünk: egyebek mellett ennek a stratégiának a hazai adaptációjában is számítunk Aleksandra szakértelmére” – mondta Gwenael Cevaer, az Arval Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Banovic az Egyesült Királyságban MBA diplomát,  a Zágrábi Egyetemen pedig villamosmérnöki diplomát szerzett.

SOCIAL MEDIA