Új marketingkommunikációs vezető a Cofidis élén

Karrier Kiemelt

2019. december 1-től Nád-Kántor Marianna tölti be a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Márka-, és marketingkommunikációs vezetői pozícióját. A szakember korábban a Vodafone, a Budapest Bank és a Sberbank marketing és kommunikációs területeit is irányította. Főbb szakterülete a márka- és arculatépítés, valamint a stratégiatervezés.

 

Nád-Kántor Marianna közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kommunikációs szakmában, ebből több mint tíz évet vezetői pozíciókban töltött. A Vodafone-nál PR és vállalati kommunikációs területen kezdte a pályafutását, majd a Budapest Banknál a marketingkommunikáció mellett a márkaépítéssel foglalkozott, később pedig a Sberbank Marketing, PR és Digitális osztályát irányította. Pályafutása alatt olyan ismert projektekhez fűződött a neve, mint a Vodafone magyarországi márkabevezetése, a Budapest Bank ikonikus Köszönjük, Emese márkaplatformjának bevezetése vagy a Sberbank újrapozícionálási kampánya.

A Cofidis-hez való csatlakozása előtt a Brightly integrált kommunikációs ügynökségnél dolgozott Stratégiai Igazgatóként, illetve szabadúszó tanácsadóként tevékenykedett vállalati és személyes márkaépítés területén.

„Számomra az jelent kihívást, hogy megismerjem és megértsem az adott márkát, üzleti modellt és benne a vállalat, az egyének működésével és kommunikációs kihívásaival kapcsolatos problémákat és erre hozzak sikeres, jól működő megoldásokat.” – nyilatkozta a váltás kapcsán a szakember.

Marianna személyes érdeklődése összefonódik munkájával, szabadidejében szívesen foglalkozik personal brandinggel, egyéni stíluselemzéssel. „Izgalmasnak találom ezen a területen a lélektani elemek ötvözését azokkal a klasszikus márkaépítési stratégiákkal, amelyeket mind egyének, mind vállalati brandek esetében lehet alkalmazni.”

SOCIAL MEDIA