A centenáriumát ünneplő Baba új szegmensben jelenik meg a prémium Natura tusfürdőkkel

Kiemelt Márkák

Az alapításának 100. évfordulóját ünneplő Baba új tusfürdőkkel fiatalítja portfólióját – és egyben célközönségét. Az új termékek Baba Natura néven kerülnek a polcokra, és a névhez méltón nem tartalmaznak mesterséges parfümöt és színezéket.

 

A három új tusfürdő közül az uborkakivonatot tartalmazó frissít, míg a micellás hidratálja, a kamillaolajos táplálja a bőrt. Mindhárom termék formulája bőrgyógyászatilag tesztelt, és gyengéd a bőrhöz, ezért érzékeny bőrűek számára is megfelelő választást jelentenek.

Az új termékcsaládot a témához illő, akvarell technikával készült reklámfilmmel és kulcsmotívumokkal vezeti be az Unilever Magyarország. A kampány fősora: „Érezd a természet ihlette tisztaságot!”

A bevezetőkampányt Baji Andrea, a Baba brand managere szerint maguk a termékek ihlették: „A Baba Natura tusfürdők természetes összetevőkkel készültek, nem tartalmaznak mesterséges parfümöt és színezéket. Már a termékek csomagolásán is ezt a letisztultságot és természetközeliséget hangsúlyozzuk, ehhez az akvarelles technikát választottuk. Ez a stílus vizuálisan visszaköszön a kampányban is. A kampányunk elkészítésére mindenképpen egy tehetséges magyar művészt szerettünk volna felkérni, így Kerekes Katára esett a választásunk.”

Az alkotói folyamatról Kerekes Kata festőművész beszélt: „A természet inspirált, a legnagyobb kihívást jelentő forma a víz volt. Fontos volt, hogy ez minél természetesebben, határtalanul tudjon megjelenni, erre pedig tökéletes megoldást jelentett az akvarell, ami maga is egy vízalapú technika.”

Az új Baba Natura tusfürdők már megérkeztek az üzletekbe, minden természetességet kedvelő vásárló kipróbálhatja őket.

SOCIAL MEDIA