Új sajtkalandra hív a Karaván

Kiemelt Márkák

Hazánk egyik legismertebb sajtmárkája, a Karaván eddig is a füstölt sajt piac legszélesebb portfóliójával rendelkezett, most azonban egy különleges újdonsággal jelentkezik. Az új Karaván Mozzarella a több évtizedes hagyományokra épít. A  gyúrt hevített sajtot a márka sajtmesterei valódi bükkfával füstölik meg, hogy a lágy ízvilágához alkalmazkodva, enyhébb füstöléssel előhívják a különleges ízeket.

 

A Karaván széles kínálata minden étkezési alkalmat lefed, a különböző ízvilággal, állaggal és kiszerelésben kapható sajtok sora most valódi különlegességként füstölt mozzarella sajttal bővül. A praktikus szeletelt formában kapható új termék kényelmesen felhasználható a mindennapokban, akár elegáns nyitott szendvics, akár a könnyen szállítható zártszendvicsek alkotóelemeként, de bármilyen más fogásnak is egyedülálló ízt kölcsönöz.

Egy igazi kényelmi termékről van szó, mely egyben egy különlegesség is. Mivel valódi bükkfával füstölik, nem csak a mindennapi étkezés és nassolás, de az otthoni gourmet fogások része is lehet.

A Karaván márka új specialitását, a kalandvágyó sajtfogyasztó vásárlóknak szánják, akik szeretnek új ízeket felfedezni, de értékelik a sok éves tradícióra visszatekintő sajtkészítés fortélyait. A Karaván Mozzarellát a család minden tagja örömmel fogyasztja majd, azok is szeretni fogják, akik a könnyedebb, enyhén füstös ízeket kedvelik.

SOCIAL MEDIA