Fenntartható és környezetkímélő ajándékötletek Svédországból: nem csak a túrázás szerelmeseinek

Kiemelt Tejszínhub

Egyre több ember számára fontos, hogy fenntartható forrásból származó alapanyagokból, környezetkímélő eljárásokkal készült ajándékokkal lepje meg szeretteit az ünnepek alkalmából. A népszerű svéd outdoor márka, a Fjällräven termékpalettája számos alternatívát kínál az ökotudatos karácsonyi vásárláshoz.

 

Jelentősen megnőtt azoknak a vásárlóknak a száma, akik az ünnepi időszakban is kiemelt figyelmet szentelnek a környezetvédelemnek, és a termékek kiválasztásától a csomagolásig a fenntarthatósági szempontok előtérbe helyezésével gondoskodnak családtagjaik és barátaik megajándékozásáról. A Fjällräven ennek megfelelően olyan ötleteket hoz idén karácsonyra, amelyekkel hatékonyan csökkenthető az ünnep ökológiai lábnyoma. A környezetkímélő megoldásokat a kezdetektől előnyben részesítő svéd outdoor márka olyan termékeket kínál, amelyeket fenntartható módon állítottak elő, újrahasznosított alapanyagokból.

  1. Egy meleg és divatos pulóver az uraknak

A Greenland Re-Wool View Sweater egy újrahasznosított gyapjúanyagból készült pulóver, amely minimális vegyszer, víz és energia felhasználásával készült, így igazán tudatos választás lehet.

  1. Praktikus és divatos táska a hölgyeknek

Melyik nő ne örülne egy divatos kiegészítőnek a karácsonyfa alatt? Főleg, ha az egyedi kialakítású, és gyártásához szokatlan alapanyagokat használtak fel. A Norrvåge Briefpack például egy olyan táska, amely újrahasznosított gyapjúból készült, így ezzel garantáltan ki lehet tűnni a tömegből.

  1. Vidám ajándékok a legkisebbeknek

A Primus svéd outdoor márka ezúttal a gyerekekre is gondolt, és olyan limitált kiadású termékekkel jelentkezett idén, amelyek kifejezetten a gyerekekre koncentrálnak. A TrailBreak Lunch Jug poharakon és tálakon Harisnyás Pippi mókás figurája elevenedik meg, praktikus kialakításuknak köszönhetően pedig akár a játszótérre is meleg folyadékot vagy nassolnivalót vihetünk magunkkal.

22608

SOCIAL MEDIA