Új operatív vezetővel bővült a Baker McKenzie munkajogi csoportja

Karrier Kiemelt

Óváry-Papp Nóra mint vezető ügyvéd csatlakozott a Baker McKenzie munkajogi csoportjához.

 

A Baker McKenzie budapesti irodájában Fehérváry Ákos, a csoportot vezető nemzetközi partner irányítása mellett 2019. novembertől Óváry-Papp Nóra vezeti operatív szinten a munkajogi csoport tevékenységét.  A szakember közel húszévnyi tapasztalattal rendelkezik, és eddigi pályafutása során átfogó tapasztalatokat szerzett hazai és nemzetközi cégek részére történő munkajogi tanácsadásban. Kiemelkedő ismeretekkel rendelkezik a munkajog valamennyi területén, beleértve a munkaviszonyok létesítésével és megszüntetésével kapcsolatos ügyeket is. Emellett bérezéshez, rugalmas foglalkoztatási formákhoz és munkaidőhöz kötődő tanácsadás, vezető tisztségviselőkkel kapcsolatos tanácsok, átszervezéseket, munkavállalói transzfereket és csoportos létszámcsökkentéseket érintő munkajogi tanácsadás, valamint egyéb speciális munkajogi tranzakciók és a munkajoggal kapcsolatos adatvédelem is a szakterületei közé tartozik. Nagyfokú szakmai rátermettségének és naprakész tudásának köszönhetően rendszeresen tartott előadásokat és tréningeket ügyfelei számára.

Óváry-Papp Nóra elmondta: „Az alapos szakmai felkészültség és az üzleti és gyakorlatias szemlélet mellett a siker kulcsának tartom azokat a munkajoghoz nélkülözhetetlen emberi kvalitásokat, amiktől az ügyfelek úgy érzik, hogy a legjobb kezekben vannak. Úgy gondolom, hogy tapasztalatom alapján tovább erősíthetem a Baker McKenzie kiváló munkajogi tevékenységét, amelyet izgalmas kihívásnak tartok.”

„Eddigi karrierje alatt összegyűlt munkajogi tapasztalatának köszönhetően rendkívüli szaktudással bővül tovább irodánk munkajogi területe. Nóra érkezésével tovább növekednek és erősödnek kiemelkedő munkajogi szolgáltatásaink, amivel ügyfeleink működését és céljait a legmagasabb szinten tudjuk támogatni” – hangsúlyozta Fehérváry Ákos, a Baker McKenzie Munkajogi Csoportjának vezetője.

SOCIAL MEDIA