Junior Prima díjat kapott az ATV műsorvezetője

Kiemelt Piac

Junior Prima díjat kapott Nemes Anna, az ATV Híradó műsorvezetője. A magyar sajtó kategóriában idén hatan részesülhettek a 30 év alatti tehetségeket elismerő kitüntetésben.

Az idei már a 6. alkalom, hogy nem csak életműveket díjaznak, hanem a szárnyaikat bontogató, 30 év alatti tehetségek is elismerésben részesülhetnek. A Junior Prima díj magyar sajtó kategóriájának sorsáról egy 9 fős szakmai zsűri döntött. A díj mecénási feladatait ellátó Kavosz Zrt vezérigazgatója szerint a 32 jelölés közül mindegyik nagyon komolynak bizonyult, mégis határozott döntést hoztak.

„A múlt évben órákon keresztül tartó zsűrizés volt. Most nagyon egyértelmű volt. Tehát látszik az, hogy amikor olyan pályázatok, olyan jelölések érkeznek be, ami megkérdőjelezhetetlenné teszi az adott személynek a szakmai tudását, akkor ott nincs kérdés” – állítja Krisán László.

Végül hatan kaptak díjat, amely a szakmai megbecsülés mellett jelentős, 2 millió forintos pénzjutalommal is jár. „Mindenbe beleássa magát és alapos munkájára mindig lehet számítani…” – Balogh Gabriella, a Netmédia Zrt résztulajdonosa laudációjában az ATV Híradójának műsorvezetőjét méltatta. Nemes Anna is a Junior Prima díj büszke tulajdonosa lett.

„Végignézve az előző évek névsorát, végignézve akár a mostani év névsorát azért ez egy nagyon jó csapat. Nagyon jó ide tartozni és hát nagyon meg kell felelni azoknak az elvárásoknak, amiket szerintem támaszt ez a díj” – mondta az ATV műsorvezetője.

“A Junior Prima díj a műsorvezető mellett az ATV-nek is elismerés, erről beszélt a csatorna vezérigazgatója. „Azt igazolja ez a díj, hogy az ATV-nek most vannak a legjobb műsorvezetői, sosem volt ilyen erős csapatunk és ennek köszönhetjük ezeket a jó nézettségi adatokat. Olyan tehetséges műsorvezetők, mint Nemes Anna ők is az ATV-ben dolgoznak” – nyilatkozta Németh S. Szilárd vezérigazgató.

Az ATV műsorvezetője mellett díjat vehetett át a Forbes, a Fidelio, a Portfolio, a Petőfi tv valamint a Magyar Nemzet munkatársa is.

SOCIAL MEDIA