A Wallis vezetőjét beválasztották az UNICEF Magyarország kuratóriumi tagjai közé

Inspiráció Kiemelt

Veres Tibor, a Wallis Magyarország alapítója és vezetője idén ősszel csatlakozott az UNICEF Magyarországi kuratóriumi tagjaihoz. 

Az új kihívás kapcsán Veres Tibor, a Wallis Csoport tulajdonosa elmondta: „Tenni szeretnék a tudásommal, tapasztalatommal a közösségünkért. Cégeinken keresztül különböző területeken működő társadalmi szervezeteket támogatunk. Mivel magam is négygyerekes apa vagyok, pontosan látom, hogy a felnövekvő generációknak milyen sokat számít, hogy gyerekkorban milyen lehetőségeket, támogatást kapnak, mert ez befolyásolja majd a felnőtt életüket. Mivel lehetőségem van rá, ezért feladatom tenni a többi gyerekért is. Ezért csatlakoztam az UNICEF magyarországi csapatához”

Az UNICEF a világ egyik legnagyobb és legrégebb óta működő gyermekjóléti szervezete. Az idei globális célok között szerepel többek között 4 millió alultáplált gyermek megsegítése, 10 millió gyermek beoltása kanyaró ellen és 35 millió gyerek tiszta ivóvízhez juttatása. Az idehaza 44 éve aktív UNICEF Magyarország ezen kívül számos programot és kampányt működtet magyar gyermekek és fiatalok megsegítésére is. A kurátoroknak és a felügyelő bizottsági tagoknak kulcsszerepük van a szervezet működésének biztosításában, az irányvonalak kijelölésében. A tisztségviselők a feladatokat társadalmi munkában, két évre vállalják.

SOCIAL MEDIA