Négyen búcsúztak az X-Faktortól

Kiemelt Tejszínhub

Az X-Faktor 2019-es évadának első élő showjában, a tavalyi évadban sikert aratott székes feladat kemény próbatétel elé állították a versenyzőket és a mentorokat. Huszár Aletta, a C.O.O.L., a Speranta és Anti bácsi számára pedig véget ért az X-Faktor.

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2019 első élő showja. A versenyzők 5 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket, ugyanis Bagdi Enikő, Anti bácsi, Manuel, és a C.O.O.L. a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra, valamint a 12 döntős is bemutatott egy új közös slágert.

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Dárdai Blanka, Manuel, Ruszó Tibi, Burai Renátó ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Bagdi Enikő, Zdroba Patrik, Take3 és Vanek Andor.

Huszár Aletta, a C.O.O.L., a Speranta és Anti bácsi számára pedig véget ért az X-Faktor.

SOCIAL MEDIA