Megérkezett a BURGER KING® -be a Rebel WHOPPER®

Kiemelt Tejszínhub

Ma 25 ország 2500 éttermében, köztük a hazai BURGER KING®-ekben is egyszerre kezdik el grillezni a Rebel WHOPPER®-t. Ez lesz márka eddigi történelmének legnagyobb termékbevezetése, ezzel együtt pedig a BURGER KING® lesz a legnagyobb európai étteremhálózat, amely növényi alapú pogácsát kínál szendvicseiben.

Az Egyesült Államokban és Svédországban már nagy sikert aratott burger után Európa 25 országába is megérkezett a növényi alapú pogácsa, amely a megszokott WHOPPER® ízvilágot hozza el, csak éppen húsmentesen.

A királyi felhozatal legújabb szereplője egy szaftos, tűzön grillezett növényi pogácsa, amely a tetején friss paradicsomszeletekkel, salátalevéllel, lágy majonézzel, ketchuppal, ropogós uborkával és hagymával kerül a megszokott szezámmagos zsemlébe. A növényi pogácsák, amelyeket az egyedi BURGER KING® grillen készülnek, füstös ízüknek és húsra emlékeztető textúrájuknak köszönhetően ez első harapástól az utolsóig az eredeti, ikonikus WHOPPER®élményt nyújtják.

A Rebel WHOPPER® tökéletesítése már jó ideje zajlott, a BURGER KING® a növényi alapú termékek nehézsúlyú bajnokát, a The Vegetarian Butchert kérte fel a pogácsa elkészítésére. A két márka együtt hozta létre az új szendvicset.

David Shear, a BURGER KING® EMEA elnöke elmondta: “Biztosak vagyunk benne, hogy a Rebel WHOPPER® egy olyan szendvics, amelyre már régóta vártak a vendégek, és amely az abszolút kedvenc WHOPPER® méltó növényi alapú alternatívája lehet.”

 

SOCIAL MEDIA