Görögországból jelentkezik Steiner Kristóf!

Kiemelt Tejszínhub

A Kristóf’s Kitchen in The Studios első évada után görögországi epizódokkal folytatódik a YouTube-csatorna műsorfolyama. November 26-tól a Kristóf’s Kitchen in Greece című ötrészes szériában a műsorvezető bemutatja új lakhelyét Methana-félszigeten, és helyi ízekkel ismerteti meg a nézőket, természetesen a vegán konyha jegyében. Addig is a vegán főzős talkshow legfrissebb epizódjában Kocsis Tibor és húga főz együtt Kristóffal és Nimivel, november 12-én Nyári Dia és édesanyja érkezik a konyhába, míg a november 19-én megjelenő részben Varga Attila Sixx kritikus, újságíró lesz a műsor vendége.

„Hihetetlenül izgalmas, egyszerűen imádom ezt az új feladatot” – árulta el a vegán főzős talkshow kapcsán Steiner Kristóf, aki 11 év kihagyás után tért vissza műsorvezetőként. „Fantasztikus látni, hogy a nézők szeretik, rengetegen taggelnek posztokban, hogy elkészítették az ételeket. Bár a könyveimben is sokat meséltem már arról, hogyan viszonyulok a főzéshez, de most először érzem úgy, hogy az emberek igazán megtapasztalhatják a gasztronómia iránti szenvedélyemet és annak a könnyedségét, a kísérletező szellemet.”

A már most nagy népszerűségnek örvendő YouTube-csatorna számos meglepetést tartogat követőinek. Közülük az első egy új miniszéria, a Kristóf’s Kitchen in Greece, amely Görögországba kalauzolja el a vegán konyha iránt nyitott nézőket november 26-tól. „Elsősorban ez azért nagyszerű, mert mindig arra törekedtem, hogy amit a közönségnek kommunikálok, az a valós életemmel legyen párhuzamban. Itt most a saját konyhámból és a környező tavernákból jelentkezünk majd, bemutatva azokat az embereket, akik a mindennapjaimat színesítik. Azt hiszem, ez még közelebb hoz minket egymáshoz a nézőkkel. Nagy szívügyem megmutatni az embereknek, hogy a főzéshez nem kell feltétlenül egy luxuskonyha, egy kempinggázon és egy darab vágódeszkával is lehet alkotni, a minimál, aprócska konyhánk ennek szemléltetésére tökéletesen alkalmas!” – tette hozzá Kristóf.

 „A görög szériával elindulunk egy izgalmas úton, az itthon rögzített epizódok mellett minél több országba szeretnénk elkalauzolni a nézőket, hogy helyi, vegán specialitásokkal ismerkedhessenek meg. Ennek első állomása, hogy Kristófék új otthonába látogatunk” – fejtette ki H. Horváth Ádám, a műsor producere, hozzátéve, hogy az új széria az adventi időszakra esik. Így a görög ízeken túl nem maradhatnak el az ünnepi fogások sem, de a karácsonyi menü mellett a szilveszteri lakomához is kaphatunk tippeket, ha állati alapanyagoktól mentes vacsorával készülnénk a vendégseregnek.

A széria indulásáig a Kristóf’s Kitchen in The Studios vár új részekkel, a legfrissebb epizódban Kocsis Tibor és húga főz együtt Kristóffal és Nimivel, november 12-én Nyári Dia és édesanyja érkezik a konyhába, míg a november 19-én megjelenő részben Varga Attila Sixx kritikus, újságíró lesz a műsor vendége. Az új minisorozat indulásáig a @kristofsteiner Instagram-oldalon izgalmas werktartalmakat találnak a műsor, illetve a műsorvezető görög élete után érdeklődők.

SOCIAL MEDIA