Különleges kollekcióval ünnepli az új Csillagok háborúja filmet a Levi’s

Márkák

Decemberben kerül a mozikba a Star Wars: The Rise of The Skywalker. Hogy emléket állítson ennek a pillanatnak, a Levi’s összeállt a Disney-vel és a Lucasfilmmel egy olyan különleges kiadású kollekció létrehozására, mely a Star Wars epikus történetét ünnepli.

A Lucasfilm és a Levi’s szomszédok San Franciscoban, ráadásul Luke Skywalker egy fehér Levi’s-t viselt az eredeti trilógiában. „Most rajtunk van a sor, hogy visszaadjuk a szívességet Vaderrel, a droidokkal, Chewie-val és Leiával” – mondta Jonathan Cheung, a Levi’s designinnovációért felelős alelnöke.

A hazai boltokban november 1-től elérhető Levi’s x Star Wars kollekció klasszikus Levi’s ikonokat és az utcai viselet által inspirált darabokat egyaránt tartalmaz: pólókat és pulóvereket csakúgy, mint Trucker dzsekiket és különböző koptatású farmereket, valamint kiegészítőket. Minden egyes darabon megjelennek a Star Wars univerzum ikonikus elemei —a kedvenc szereplők és űrhajók híres archív grafikái az eredeti filmekből, illetve egyedi Levi’s elemek, mint bőrcímkék, gombok, nyomtatott zsebek és a híres Levi’s Batwing logo, mind egy Star Wars-os csavarral. És persze milyen is lenne egy Star Wars kollekció az azonnal felismerhető idézetek nélkül, melyek a darabok hátára és az ujjakra kerültek hímzéssel vagy nyomtatással— köztük az „Én vagyok az apád!”, a „Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…,” és talán a legjobb, Chewbacca halhatatlan “GGWWWRGHH!!!!”-ja.

SOCIAL MEDIA