Litkaival és a multicégek világával startol a Comedy Club új évadja

Kiemelt Piac

Újra láthatjuk az ország legjobb standuposait a Comedy Centralon. Pénteken visszatér a humorcsatorna nagysikerű műsorfolyama, a Comedy Club. Az új évadot a csapat veteránja, Litkai Gergely nyitja október 11-én, a következő hetekben pedig Csenki Attilával, Szobácsi Gergővel és Fülöp Viktorral is találkozhatnak a tévénézők.

Csenki Attila

Litkai Gergely önálló estjén a multinacionális cégek jellegzetes világába kalauzol minket, így október 11-én, pénteken 21:00-tól egy önfeledt órát tölthetünk a legendás Karinthy-gyűrűs humoristával a végtelen prezentációk és diagramok sűrűjében.

Az örök felháborodott vidéki, Csenki Attila egy különösen releváns témában, a környezetszennyezés és a klímaváltozás kérdéseit boncolgatva nevettet minket október 18-án Az újrahasznosított férfi című önálló estjén.

Október 25-én a szakácsból építőmunkássá, majd végül humoristává avanzsáló Szobácsi Gergő társaságában vehetünk Idegzuhanyt, az est témái azok a villámcsapásként bekövetkező pillanatok, melyek sorsfordító hatással bírnak mindennapi életünkre.

Szobácsi Gergő

Végezetül november 11-én csöngetnek be Fülöp Viktor Fogadóra című nevetésterápiájára, ahol egy gyakorló tanár szemszögéből láthatjuk az iskolai lét meghatározó elemeit – osztályozó konferenciától a szülői értekezletig – diákok és tanárok számára egyaránt garantált a jó hangulat!

 

Comedy Club új évad október 11-től november 11-ig, minden pénteken 21.00 órától a Comedy Central műsorán.

SOCIAL MEDIA