Új ügynökséget választott az Adevinta

Kiemelt Piac

A Lounge Communication felel a Jófogás, a Használtautó.hu és az Autónavigátor.hu integrált kommunikációjáért. A három oldalt működtető Adevinta Classified Media Hungaryvel való közös munka 2019. június elsején indult. 

Az Adevinta nemzetközi médiacsoport magyarországi vállalataként működő Adevinta Classified Media Hungary a beadott kreatív anyag alapján a Lounge Communicationt választotta a Jófogást, a Használtautó.hu-t és az Autónavigátor.hu-t magában foglaló portfolió integrált PR-kommunikációs feladatainak ellátására.

Folyamatosan bővülő szolgáltatásaink mellett a kommunikációs megoldásainkban is változatosságra törekszünk. Idén amellett, hogy kibővítettük a Háztól-házig szolgáltatásunkat, a Használtautó.hu 20 éves születésnapját is ünnepeljük, amelyek kommunikációjánál a Lounge Communication szakértelmére is számítunk” – mondta a kiválasztásról Varju Lilla, az Adevinta Classified Media Hungary marketingigazgatója.

A folyamatosan növekvő ügyfélkörrel rendelkező Lounge Communication fontos visszaigazolásnak tartja az Adevintával való együttműködést az elmúlt években csaknem duplájára bővült csapat szakmai kapacitását illetően. Az ügynökségre bízott portfolió és a kiemelt kampányok integrált külső és belső kommunikációja mind kreatív PR-eszközök és brandépítés, mind pedig pozícionálás és employer branding terén izgalmas lehetőségeket tartogat.

SOCIAL MEDIA