Szenvedéllyel csábít a Ballantine’s

Márkák

A Ballantine’s nemrég piacra dobta a Ballantine’s Passion változatot, amelyet influencer-kampány 9s támogat. Az újdonságról Pesti Gergelyt, a Pernod Ricard márkamenedzserét is megkérdeztük.

„A whiskypiacon egyre népszerűbbek az ízesített whiskyk. Ezáltal azok is megtalálják az ízlésüknek megfelő italt, akik nem szeretik a klasszikus whisky ízt, azonban szeretnének minőségi, nem mesterségesen ízesített, érlelt italt fogyasztani. 2014-ben vezettük be a Ballantine’s Brasil-t, ami egy szárított lime héjon érlelt whisky. Szerettünk volna egy hasonlóan trópusi ízvilágot megalkotni, valami olyat, ami még nincs a piacon” – mondja az új íz hátteréről a márkamenedzser.

A Passion azokat a nem whiskyfogyasztókat célozza, akik a gyümölcsös, édes long drinkeket szeretik. Az újdonság fogyasztását is long drink formájában javasolják.

A Ballantine’s Passion bevezetését másfél hónapos online kampány támogatja, amelynek középpontjában egy nyereményjáték áll. Emellett – a Post For Rent ügynökség közreműködésével – influencerek segítségével szeretnék megismertetni a márkát a fogyasztókkal. Rájuk nem csak az elérésben számítanak, hanem azt is szeretnék, hogy a célközönség hiteles forrásból kapná az első impulzust az új termékről – mondja Pesti Gergely.

SOCIAL MEDIA