Távozik Mészáros Kinga, a Central Médiacsoport vezérigazgatója

Karrier Kiemelt

Június 18-ával távozik posztjáról Mészáros Kinga, a Central Médiacsoport vezérigazgatója – adta hírül a vállalat közleménye. A cégcsoport vezetését mostantól az igazgatóság elnöke, Varga Zoltán látja el.

Mészáros a közösen kialakított növekedési stratégia megvalósításával kapcsolatos eltérő elképzelésekkel indokolta felmondását, amit a cégcsoport igazgatósága elfogadott. A vezérigazgatói feladatokat június 18-tól – megtartva igazgatósági elnöki posztját – Varga Zoltán látja el.

Mészáros Kinga 2017 novemberében érkezett a Central Médiacsoporthoz stratégiai vezérigazgató-helyettesi pozícióba, majd 2018 májusától dolgozott a kiadó vezérigazgatójaként.

A leköszönő vezérigazgató elmondta: „Komoly szakmai kihívás volt a Central Médiacsoportot vezetni, és sikeres stratégiát alkotni a hazai piac meghatározó médiaportfoliója számára. Köszönöm a közös munkát, és további sok sikert kívánok minden kollégámnak.

Varga Zoltán

Varga Zoltán a következőt nyilatkozta: „A magam és a Central Médiacsoport nevében is köszönöm Mészáros Kinga munkáját. Örülünk, hogy Kingával együtt dolgozhattunk, és tanulhattunk egymástól, még akkor is, ha fontos kérdésekben nem értettünk egyet. Ahogy eddig, ezután is azon dolgozunk, hogy tovább erősítsük a Central hazai piaci pozícióját, és nemzetközi mércével is sikeres közép-európai médiaportfoliót építsünk.

SOCIAL MEDIA