Influencerek tesztelték az új Fanta-ízt

Kiemelt Márkák

A bejelentés, amitől csillagokat látsz: megérkezett a nyár legújabb és egyben legbulisabb íze! A Fanta dinnye-csillaggyümölcsnek a sztorija legalább olyan egyedi, mint az ízvilága, ugyanis influencerek, tini kóstolók és Fanta-rajongók szavazata döntött róla.

Az új íz kiválasztásának folyamata több mint egy éve kezdődött. Bánki Beni egykori Fanta-influencer tavaly Brüsszelbe utazott, hogy öt másik országból érkezett kollégájával együtt válasszák ki a legtutibbakat. Tizenegy ízt teszteltek, és különféle szempontok alapján értékelték, melyik változat mennyire jön be nekik. A kóstolók helyzete nem volt könnyű, mert az összes új Fanta-opció finom és különleges volt. A hat fiatal influencernek a véleménye alapján szűkült le a kör három ízkombinációra, amelyből végül a közönség választhatta ki a végső, legeslegújabb Fanta-ízt. A három ízvariáns tesztelését a cég a leglelkesebb Fanta-fogyasztókra bízta: több száz jelentkező közül sorsolták ki azt a 25 tizenévest, akiket egy különleges kóstolásra hívtak, miután az általuk kiválasztott két kedvenc futott már csak tovább: a barack-csillaggyümölcs és a dinnye-csillaggyümölcs.

A végső döntést a Fanta-rajongók hozták, akik Facebookon szavazhattak, hogy a két dobogósból végül melyik kerüljön piacra. Te melyikre voksoltál volna?

Bár már a címben elárultuk a győztest, de azt még nem, hogy a 12 000 szavazó közel kétharmada, 7500 fő választotta a dinnye-csillaggyümölcs kombinációt. A Fanta pedig tényleg teljesítette a fogyasztók kívánságát – így a nyár már ennek az egzotikus ízvilágnak a mámorában telhet!

Az új Fanta dinnye-csillaggyümölcs nem tartalmaz hozzáadott cukrot, a termék 0,5 literes és 1,75 literes kiszerelésben nemrég került a boltokba, már országszerte kapható.

SOCIAL MEDIA