Hungaria Zöld Veltelini, a pezsgőspecialitás

Kiemelt Márkák

A Hungaria nagy hangsúlyt fektet a megújulásra, így minden évben limitált kiadású, alkalmi, igazi pezsgőspecialitással örvendezteti meg a különlegességek szerelmeseit.

A 12. limitált tétel egy, a pezsgőkészítéshez tökéletes fajta; a Zöld Veltelini stílusos harmadik felvonása, de most szárazabban, amely mindenkit levesz a lábáról.

Egy friss és lendületes pezsgőnek álmodták meg, ezért a 10 hónapos palackos érlelésből származó aromák együtt táncolnak a fajtára jellemző körtés, szőlős és citrusos jegyekkel, így lett ez a pezsgő igazán kerek. Illatában és ízében is a frissesség és a gyümölcsösség az úr, megjelennek a szőlőfajta izgalmas, de nem túlzó aromajegyei, a 6 g/l cukortartalma pedig kellemesen száraz élményt nyújt.

Mind a 12 ezer palack tele lendülettel, ízekkel és rakoncátlan buborékokkal, melyek csak arra várnak, hogy kiszabadulva a palackból egy igazán stílusos pezsgős élményben részesítsék kóstolóját. Minden, de tényleg minden alkalomra!

A limitált pezsgőspecialitást a 2019. május 17–20. között megrendezett budapesti Gourmet Fesztiválon mutatták be a nagyközönségnek, és a kiemelt partnereknél lesz elérhető.

SOCIAL MEDIA