EXTRA BASS: ütős basszus a Sonytól

Kiemelt Márkák

A Sony bemutatta legújabb audiotermékeit, amelyek ütős, mély basszusokkal szólaltatják meg a zenét. Az EXTRA BASSTM sorozat legújabb tagja a WH-XB900N vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató, amellyel erőteljes hangzással és könnyen kezelhető funkciókkal élvezheted kedvenc zeneszámaid, bárhol is legyél.

Az új WH-XB900N digitális zajszűrés technológiája segítségével csak te és a zene léteztek.

A jobb oldali burkolat érintésével életbe lép a „Gyors fülelés” üzemmód, amelynek segítségével részt vehetsz a spontán kialakuló beszélgetésekben, és hallhatod a hangosbemondóból érkező fontos információkat, anélkül, hogy le kelljen venned a fejhallgatót.

Érintésvezérléssel a következő funkciók is könnyedén elérhetők: lejátszás, megállítás, visszaléptetés és zeneszám kihagyása. Ezek segítségével a fejhallgató praktikus megoldást nyújt azoknak, akik sokat utaznak.

A WH-XB900N-nel akár 30 órán át élvezheted kedvenc dalaidat. Ha ez nem lenne elég, ezen segít a gyorstöltés funkció, amellyel plusz egy órán keresztül hallgathatod audiotartalmaidat csupán 10 percnyi töltéssel.

A Google Asszisztens mellett a fejhallgató támogatja az Amazon Alexát, és olyan további dedikált segédfunkciók segítik a kéz nélküli, hangvezérlés élményét, mint a Siri. A hangvezérléses segédfunkciót csupán egy gombnyomással aktiválhatók.

Páratlan EXTRA BASS hangzás

A Sony EXTRA BASS™ termékeit úgy tervezték, hogy páratlanul erős, mély és ütős basszusokkal szólaltassa meg a legmenőbb zenéket. A kivételes Sony EXTRA BASSTM hangzást vezeték nélküli hangszóróhoz, egyéb fejhallgatóihoz és nagy teljesítményű audiorendszerekhez csatlakoztatva sem kell nélkülöznöd.

A Sony többek között három új hordozható vezeték nélküli hangszórót (XB32, XB22 és XB12), valamint az XB72 nagy teljesítményű audiorendszert is bejelentett az idei CES-en. Az áprilistól kapható fejhallgatók tisztább énekhangokat, hangvezérlő segédfunkciókat és vezeték nélküli szabadságot nyújtanak a felhasználóknak, mindezt akár 30 órán keresztül.

A WH-XB900N kék és fekete színben érhető el 2019 júliusától.

A Sony EXTRA BASSTM termékcsaládról további információkat olvashat az alábbi weboldalon.

A Sonyval kapcsolatos további hírekért és újdonságokért látogasson el a következő címre.

A Sony Corporation

A Sony Corporation a jelenkor legfejlettebb technológiáin alapuló kreatív szórakoztató vállalata. A Sony célja, hogy videójátékai, zenei és mozifilmes tartalmai, elektronikai és félvezető termékei, valamint pénzügyi szolgáltatásai a kreativitás és a technológia segítségével érzelemmel töltsék meg a világot.

SOCIAL MEDIA