Egy hét múlva Márkaépítés konferencia!

Hírek Kiemelt Piac

Egy hét múlva, május 29-én, szerdán reggel kezdődik az idei Márkaépítés konferencia a Park Inn by Radisson hotelben. A rendezvény hívószava, központi gondolata a fenntarthatóság, a márkák hosszú távú sikere.

Délelőtt plenáris program, délután három szekció várja az érdeklődőket, több mint ötven előadóval a retail, az fmcg, az egészségügy, azt autózás, a bank-biztosítás, a telco , a turizmus és a sport területéről. Leghűségesebb olvasóinknak, a Márkamonitor hírlevélre feliratkozott kollégáknak speciális kedvezményt kínálunk: vegyen részt a rendezvényen 15.000 Ft kedvezménnyel!

A kedvezményt a következőképpen érvényesítheti: a konferencia címe alatt jelölje meg, hány jegyet vásárol és nyomja meg a Kosárba teszem gombot.  Utána egy összesítést lát a rendeléséről. Ha a darabszám rendben, nyomja meg a Tovább a pénztárhoz gombot, és ott válassza ki a korábbi konferenciáink résztvevőire vonatkozó 15.000 Ft-os kedvezményt. Rendeléséről visszaigazolást, majd díjbekérőt kap, amit átutalással tud teljesíteni.

Várjuk jövő szerdán!

SOCIAL MEDIA