Új vezető a Nestlé Hungáriánál

Karrier Kiemelt

2019 áprilisában Izabela Wajnert vette át a Nestlé Hungária Nescafé üzletágának irányítását. Az új vezető 2001-ben kezdte pályafutását a vállalatnál. Lengyelországban a Food üzletág marketingrészlegén dolgozott egyre fontosabb szerepkörökben.

Izabela Wajnert

A vállalat 2013-ban nevezte ki a Nestlé Professional üzletág Ukrajnáért és Moldáviáért felelős vezetőjének, Izabela egészen mostanáig irányította ezt a területet.

Csapatával a kihívásokkal teli ukrán gazdasági környezetben ért el évről évre két számjegyű forgalomnövekedést és fenntartható eredménybővülést.

A vállalat kávégépüzletág piaci pozícióját újgenerációs kávégépek bevezetésével erősítette meg, a NESCAFÉ Alegriát pedig piacvezetővé tette. A fiatal fogyasztókat innovatív termékekkel sikerült megnyernie, a HoReCa csatornában pedig a prémium szegmensben lett irányítása alatt a Boundy márka piacvezető.

Izabela kávépiachoz kötődő szakértelme, kiváló eredményekre való folyamatos törekvése garancia arra, hogy a Nescafé Magyarországon is sikeresen megőrzi, sőt tovább növeli a piaci pozícióját.

A korábbi vezető, Csete Noémi már 2019. január 1-től a társaság svájci központjában dolgozik, a Nescafé EMENA strategic business managereként. A szakember 1992 óta erősíti a Nestlé csapatát. Ezen idő alatt több területen dolgozott, egyre növekvő felelősségi körökben gyarapítva tapasztalatait. Eredményközpontú munkájával nagymértékben hozzájárult a Beverages kategória magyarországi fejlődéséhez.

SOCIAL MEDIA