Itt az első Pöttyös ital!

Kiemelt Márkák

A Pöttyös több mint ötven éve van jelen Magyarországon, és ezalatt a fél évszázad alatt minden a jóízű túródesszertek körül forgott. Most eljött az ideje, hogy az utánozhatatlan Pöttyös-ízélményt már iható formában is megtapasztaljuk. Magyarország legkedveltebb márkájának első itala, a Pöttyös Kakaós Tej – a finom kakaó és a tápláló tej kombinációja – április végétől vásárolható meg az üzletekben.

Az emberiség gasztrokultúrája örökre megváltozott, mikor 5300 évvel ezelőtt az ecuadori esőerdőkben felfedezték a kakaóbabot.

A finom kakaó, amit ma egyszerűen kiemelünk a hűtőből, kezdetben ritka kincs volt.

Az ókorban az istenek italának tartották, az egyes vallási szertartások alkalmával pedig kizárólag férfiak fogyaszthatták.

Kolumbusz Kristóf luxuscikként hozta Európába, Richelieu bíboros pedig állítólag orvosságként itta a csábító nedűt.

 

Mi, magyarok nagy kakaórajongó ország vagyunk, a Pöttyös Kakaós Tejjel pedig ezentúl bármikor és bárhol élvezhetjük az ellenállhatatlanul finom kakaós ízvilágot. A Túró Rudik, a Guruk és a Tejsütik után itt az első Pöttyös ital, a krémesen lágy és selymesen finom kakaós tej.

A Pöttyös újragondolta az ikonikus reggeli italt, és megalkotta a tej és a kakaó utánozhatatlan kombinációját, amely a benne lévő kalciumnak és fehérjének köszönhetően éppen annyira tápláló, mint amennyire finom. A Pöttyös Kakaós Tej mostantól segít beindítani a reggelt: elkísér az iskolába, az irodába vagy akár a hétvégi kirándulásra is.

A praktikus 200 ml-es szívószálas vagy 300 ml-es visszazárható palackos csomagolásnak köszönhetően ezentúl bárhová magunkkal vihetjük, hogy napközben se kelljen lemondanunk egy kis kényeztetésről.

SOCIAL MEDIA