Új kampányában a Street Kitchen csapatával dolgozik a Coca-Cola Magyarország

Hírek Kiemelt

A Coca-Cola Magyarország ’Együtt a legfinomabb’ nevet viselő kampányában a világ legjobb ételeinek receptjeit mutatják be a Street Kitchen tálalásában. 

Fördős Zé

Március közepén vette kezdetét az az egész éves együttműködés, amelyben a Coca-Cola Magyarország a Street Kitchen csapatával dolgozik együtt. Az ’Együtt a legfinomabb’ elnevezésű kampányban olyan ételeket, valamint azok receptjeit mutatják be a Street Kitchen arcai, amelyek a világ legjobb, legízletesebb fogásai. A videók és a receptek egy külön aloldalon, a https://streetkitchen.hu/category/egyutt-a-legfinomabb/ linkre kattintva érhetőek el, ahova folyamatosan kerülnek feltöltésre az újabb és újabb tartalmak.

„A kampány fő koncepciója a vidám közös főzések, a szeretteinkkel való étkezések alkalmával elfogyasztott Coca-Cola társaságot összehozó erejének kommunikálása. Egy új platformon, új partner bevonásával szeretnénk a fiatal felnőttek felé való nyitást tovább erősíteni. Fördős Zével és a Street Kitchen csapatával éreztük azt, hogy leginkább együtt tudunk gondolkodni a fenti célokban. Ők azok, akik a márka szempontjából releváns, autentikus videós tartalmakat tudnak készíteni, és egyéb digitális és print felületeken való kommunikációban is a legmegfelelőbb stratégiai partnerek. A már elérhető receptvideókból is látható, hogy mennyi kreativitással, vitalitással keltik életre a Coca-Cola márka és a könnyed étkezési alkalmak közötti kapcsolódást. Ezzel párhuzamosan főtámogatói vagyunk a Konyhafőnök vezető TV-műsor most futó epizódjainak, ahol – többek között – szintén a Zéhez való kapcsolódást erősítjük” – mondat Czigler Katalin, a Coca-Cola Magyarország marketingmenedzsere.

Minden héten új videós recepttel jelentkezik a Street Kitchen csapata, vagyis Fördős Zé, Jancsa Jani, Madarász Kinga és Máté Szabi. A sorozatban olyan ételek elkészítését mutatják be lépésről lépésre, amelyek nemcsak finomak, de kiválóan passzol hozzájuk egy-egy pohár üdítő is. „Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Coca-Cola Magyarországgal. Több hétig tartó ötletelés előzte meg azoknak az ételeknek a kiválasztását, amelyek elkészítéséből végül receptvideók készültek. Vannak közöttük olyanok, amelyek már itthon is széleskörű ismertségre tettek szert – mint például a pad thai -, de lesznek olyan fogások is, amelyekről eddig még igen kevesen hallottak. Egy dolog közös mindegyikben, hogy elképesztően finomak” – mondta Fördős Zé, a Street Kitchen szakmai vezetője.

SOCIAL MEDIA