Csirke Dániel a Geometry cégcsoportot erősíti

Karrier Kiemelt

Áprilistól újabb szenior szakember csatlakozott az Ogilvy márkákat is magába foglaló Geometry cégcsoport csapatához. Csirke Dániel társ-kreatívigazgatóként Robin Smith kreatívigazgató munkáját támogatja, emellett a produkciós osztály vezetése is a feladatai közé tartozik.

Csirke Dániel 11 éves pályafutása során számos hazai és nemzetközi ügynökséget is megjárt, karrierjét a BBDO-ban kezdte szövegíróként, legutóbb a Café Communications társ-kreatívigazgatói pozícióját töltötte be. Számos díjnyertes kampány kötődik a nevéhez, részt vett az Audi számára készített Golden Drum-nyertes Audio Studio megalkotásában, a többszörös Promax BDA nyertes Paramount – „Filmek, amiket így szeretünk” kampány létrejöttében, valamint több digitális munkájával nyert itthon grand prix-t.

A Geometry cégcsoport új társ-kreatívigazgatója fontosnak tartja a szakmai utánpótlás nevelését, ezért a jövő reklámosait a Budapesti Gazdasági Egyetemen és az ELTE-n is oktatja, emellett a MAKSZ Kreatív Utánpótlás projektjében is részt vesz.

„Jó újra egy nemzetközi ügynökség csapatának a tagja lenni, tele ismerős arcokkal és kiváló szakemberekkel, ahol digitális gondolkodásmódommal inspiráló közegben erősíthetem tovább a meglévő innovatív szemléletet” – mondta Csirke Dániel.

„Nagy örömmel fogadjuk Dánielt a kreatív csapat élén, hiszen elismert és népszerű kreatív szakemberként hatékonyan támogatja majd bővülő ügynökségünk munkáját, valamint a Geometry brand hazai és nemzetközi erősítését”– mondta Sályi Réka, a Geometry cégcsoport ügyvezető igazgatója.

A Geometry cégcsoport

A Geometry Group több, a WPP hálózathoz tartozó és saját területén vezető szakértő ügynökségeket egyesít: a magyarországi holding része a stratégiában, márkaépítésben és PR-ben erős Ogilvy, a digitális és offline aktivációban járatos és a fogyasztói élményt előtérbe helyező Geometry. A cégcsoport így egy kézből képes gyors, rugalmas, innovatív és mindig az adott projektre szabott megoldásokat nyújtani ügyfélpartnerei számára – a marketing- és kommunikációs célok mentén felállítva csapatát.

SOCIAL MEDIA