A szolgáltatói szektor elismerése a FirstMednek

Inspiráció Kiemelt

Az idén 20 éves FirstMed magánklinika az ügyfelek szavazatai alapján elnyerte a legjobbnak járó „Best in Class” elismerést a Best of Budapest & Hungary magán-egészségügyi szolgáltatók kategóriájában.

Az 1999-ben alapított FirstMed nyerte a szolgáltatói szektor egyik legkomolyabb hazai díja, a „Best of Budapest & Hungary” magán-egészségügyi kategóriáját. Idén először az online szavazás eredményeként az ágazatok legjobbjainak választottak speciális, „Best in Class” oklevelet kaptak, amit a FirstMed vihetett haza. A 20 éve Budapesten működő magán-egészségügyi intézet képviselői április 6-án, a Best of Budapest & Hungary díjkiosztó gálaesten vették át az elismerést. A Budapest Week Publishing által alapított díjat idén 26. alkalommal adták át. Ez az egyik legnagyobb múltú olyan minősítés, amelyet kizárólag a szolgáltatói szektorban működő társaságok kaphatnak meg.

A Budapest Week Publishing által alapított „Best of Budapest & Hungary” az évek során azért vált széles körben igazodási ponttá, mert a több mint 40 kategóriában a szolgáltatásokat igénybe vevő nagyközönség számára meghirdetett nyílt, igen szigorú és független szavazás mentén zajlik. A voksolás módja garantálja, hogy kizárólag azok a társaságok szerezhetik meg az elismerést, amelyek folyamatosan kiemelkedő minőséget képesek nyújtani ügyfeleik, partnereik számára. A gálaesten kihirdetett győztesek kilétét éppen ezért az üzleti élet szereplői, a véleményformáló források is figyelemmel kísérik, hiszen valójában az eredmény a piaci elégedettséget tükrözi.

„A Best of Budapest & Hungary Best in Class kategóriagyőztes díja az egyik legfontosabb elismerése munkánknak, hiszen a díj kifejezetten a páciensek és ügyfelek értékelésén alapul. Köszönjük ügyfeleink, pácienseink bizalmát és a szavazatokat. Az eredmény is azt bizonyítja, hogy a FirstMed által képviselt átlátható működési és magas ügyfélközpontú szemléletre nagy szükség van. Meggyőződésem, hogy ez a szemlélet lesz a meghatározó a hazai egészségügyi szektor átalakulása során” – mondta Dennis A. Diokno, a FirstMed vezérigazgatója és alapító tulajdonosa.

A FirstMedről

A FirstMed 1999 óta vezető szerepet tölt be a magán-egészségügyi ellátásban Magyarországon, legyen szó akár hazai vagy külföldi páciensek kezeléséről. A klinika büszke nyílt és átlátható működési folyamataira, valamint megbízható, körültekintő és magas minőségű ügyfélkiszolgálására. A FirstMed betegközpontú csapatában ma már több mint 100 orvos, valamint nővérek, radiológiai és laboratóriumi szakemberek biztosítják a klinika több mint 30 területet felölelő szakellátásához szükséges szakmai hátteret. Munkatársaik és az orvosi személyzet tagjai magas szintű angolnyelv-tudással rendelkeznek. Az egészségügyi intézmény alapellátása, valamint speciális gyógyászati és diagnosztikai szolgáltatásai hétfőtől szombatig, szükség esetén a nap bármely szakaszában igénybe vehetők.