Díjazott SAP partnerek

Kiemelt Piac

Éves találkozóján díjazta legeredményesebb üzleti partnereit az SAP Hungary Kft. A leginnovatívabb felhős partnernek járó elismerést a Zoosh Magyarország Kft., a legeredményesebb közép-és nagyvállalati partnernek járó díjat a Techwave Hungary Zrt. kapta meg.

Az eseményen elhangzott: a partnerhálózat stratégiai szerepet tölt be a szoftvergyártó felhős stratégiájának megvalósításában, amely hozzájárul, hogy a következő 4-5 évben várhatóan megduplázódik az SAP partnereinek árbevétele.

„Az SAP az elmúlt években jelentős felvásárlásokkal, megoldásokkal bővítette digitalizációs portfolióját, amely új lehetőségeket ad partnereink számára is. Az újgenerációs megoldásaink – így például gépi tanulás, marketingautomatizálás – piacra viteléhez finomhangoltuk együttműködési rendszerünket, így még könnyebben válhatnak sikeresebbé az SAP partnercégei”– húzta alá Maksa Krisztián, az SAP Hungary Kft. partnermenedzsere.

(Képünkön balról jobbra Molnár Attila, a Techwave üzletfejlesztési igazgatója és Bakos Balázs, a Zoosh ügyvezető igazgatója.)