Itt a Proace City, a kisméretű áruszállító

Márkák

A Toyota vadonatúj európai városi kisáruszállítója, a kompakt Proace City április 30-án áll először reflektorfénybe a birminghami haszongépjármű-szakkiállításon. A Proace City révén a Toyota tervei szerint még jelentősebb szereplővé válik a könnyű haszongépjárművek egyre gyarapodó európai szegmensében. A Proace közepes áruszállító, és a Hilux pickup mellett az új modell jelentősen megerősíti a Toyota jelenlétét a könnyű haszongépjárművek szegmensében. Az új modellt a Toyota és a PSA Csoport jelenleg is folyamatos együttműködése keretében gyártják majd.

A vadonatúj Toyota Proace City kompakt áruszállító április 30-án, az Egyesült Királyságban áll először reflektorfénybe a 2019-es birminghami haszongépjármű-szakkiállításon. Az új Proace City révén a Toyota az eddiginél is fontosabb szereplővé válik a kompakt áruszállítók szegmensében, mivel a vállalat könnyű haszongépjárművei mind népszerűbbnek számítanak a vásárlók körében.

Az új Proace City a Proace közepes méretű áruszállítóhoz és a Hilux pickuphoz csatlakozik a kínálatban, tovább erősítve a Toyota jelenlétét az európai könnyű haszongépjárművek piacán, ahol a kompakt áruszállítók a forgalom mintegy 35 százalékát teszik ki. Az új Proace City a Toyota és a PSA csoport sikeres együttműködésének újabb gyümölcse; a Proace közepes áruszállító-család ugyanezen együttműködés eredményeképpen született.

Az új Toyota Proace City modellről további részleteket (hajtásláncok, karosszériaváltozatok és méretek) a modell globális bemutatója után közöl a vállalat.

SOCIAL MEDIA